ma nosicu ga sigurno,i ukoliko se ispostavi da nevalja, sta da radim onda ovaj nesmrdi, ima normalan miris, koja institucija se bavi takom vrstom analize, da li moze to da se odnese u zavod za javno zdravlje.....pozdravdimitrije73 je napisao(la):pozdrav svima,nosi taj konc ne analizu jer i ja sam koristio zemunski pa kad sam otvorio đak smrdio na uzeglo,drugi đak je smrdeo na riblje brašno mada kolko sam cuo riblje brašno je zabranjeno za konc,nije više zemunski kao što je bio,ja sam prešao na konc ibeka-panto to je nemački neki ali je mnogo bolji od zemunskog i brze napreduju,javi kada dobiješ rezultat od analize.
Post je spojen: [time]1280262394[/time]
_________________________________________________I uginulo je i poslednje pile ali odlucio sam da neocajavam po mnogo, nego cu jos koliko sutra da narucim sledecu turu od 50kom. pa kud puklo da puklo.Sad me interesuje koji mi vi koncentrat predlazete da koristim, Subotica NEEE , Zemun NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, Jabuka NE, to je sve isprobano, i jako su losi...sta preostaje Interesuje me Vase misljenje, znaci koj koncentrat da uzmem sad, i posto mogu da biram izmedju Cobb 500, i Ross 308 hibrida, koji je po vama bolji.Hvala