steva 1984
Član
Meni su jutros stigli tronedeljni pilici 20 komada i 40 kg kocentrata cena nesto preko 6000 dinara me sve izaslo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kupi velike pa se macuj sa njima jos 25/30 dana pa ces imati zrelu zivinu, ako imas takvo trziste.ima li neko informaciju gde bih sas mogao da pronadjem da kupim pilice od tri nedelje? unapred hvala
Nisi puno platio,al se bojim da si uzeo skart pilice.600g za 23 dana je malo.Jedino tesi sto je makar bio iskren i rekao koliko su stari.Nekad prodavci i slazu da su mladji,da bi ispali napredniji.Kupio juce tovne pilice, 23 dana (600g) platio 1.40e po komadu,.. e sad prosle god sam koristio 100% koncentrat, a ove god kupio 2 dzakceta pantelic, koji je bolji od ova dva koncentrata.? da se vratim 100% ili da nastavim sa pantelic, cena ista.
Dobri su podjednako i jedan i drugi koncentrat,moja preporuka je da uzmes onaj koji ti je jeftiniji,jer sam koristio oba i nije neka razlika u kvalitetu,mozda je 100% malo i bolji,a kod mne je bio jeftiniji od PantelicToliko je rekao , ai nema od koga drugog da uzmem, jedino on prodaje. a sad recite mi od ovih 600g za koje vreme bi trebalo da dostignu 3kg.i koliko da pojedu da bi stigli tu kilazu. i koji koncentrat 1005 ili pantelic ta dva imam u ponudi
Ocigledno im prija kod tebe.Kupljeni 4 marta sa 600 grama, danas mereni od 2kg do 2.5kg. ja sma zadovoljan kako napreduju. inace koristim 100% na njega je pala odluka.
Ako si ih klao 5aprila a vidim da su mereni 22marta,zar je moguće da za nekih 12dana nabiju od 1-1.5kg.Da i zanima me koliko otpada odprilike od zive vage kad se pile zakolje,dali neko zna?Kupljeni 4 marta sa 600 grama, danas mereni od 2kg do 2.5kg. ja sma zadovoljan kako napreduju. inace koristim 100% na njega je pala odluka.