Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj kad gore uzljebis onda je 540o/min na 1500-1600 o/min motora. A kad na dole rucicu onda je 540o/min kardana na 2000-2100 o/min. Verujem da svaki ima to
Kada bi silo-kombajn gonili sa tom varijantom preko menjača onda bi vam dan prošao u veselju.Moj kad gore uzljebis onda je 540o/min na 1500-1600 o/min motora. A kad na dole rucicu onda je 540o/min kardana na 2000-2100 o/min. Verujem da svaki ima to
Jingis,koja cena?Kolika je bila kilaza?koliko je imao onaj bucko sto si stavljao sliku?kod nas 220 din.za bikove simentalce,za simentalke junice ako ubedis nekog da uzme 190 do 200 din.
Kolega u zdravlje da ih za 10 meseci prodas po povoljnijoj ceni od ove i vise zaradis nego na ovoj turi,a sto se cene teladi tice ,jesu lepi,ali kod nas su takva telad oko 500e,na kolicinu oji si ti uzeo,mogu se naci i ispod toga....U svakom slucaju pozdrav i korisni ti bili na kraju tovaUzeo sam ovde kod mene u selu. Od Mice Tesica u Jarku, moj komsija. On inace se bavi sa trgovinom teladi. Ovi su oko 150kg telad i kostaju 590 evra.
Ma ja samo komentarisem razliku u ceni,a sto se klicine tice,ima ljudi u okolini koji se bave time,kupuju male telce po narudzbini,cuvaju ti do kilaze za koju se dogovorite i onda dodjes i pokupis,dok kod nadkupaca nema a i veliki su prevaranti,ja sam s njima zavrsio svaku saradnju,cast izuzecima...Mada ima i onih koji ti nadju po kucama,pa ti samo ides i pokupis,das 5-10e po grlu i gotovo....samo retki su posteni...Petre dali se moze naci odjednom 15-20 takvih teladi?Cisto sumnjam da moze a nama Jagodina nije ni malo blizu,da se dolazi za manje ispod toga ja bar gledam tako.
Jingis,jel bar za ove pare 590 evra,odmah pocnu zapravo da jedu i da napreduju?
Izgledaju mi manji na slici. Da li si merio koje? Jel ima i manje?
Поздрав товљачи..Имам један проблем са биком,у везу је,од пре неки дан тешко устаје,предњу ногу десну тешко се ослања на њу,нон стоп је гура ка унутра ако ме схватате ка другој нози и држи је у неправилном положају..Шта да радим,дал да га дајем на клање,бојим се да неће калирати.