MONTOYA
Član
Po toj logici jos je bolje kupiti od 400 kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Niska cena mleka pa stocari gledaju da zarade sto vise na teletu,a i drugo sto neko rece kad ode domacin kod domacina da kupi tele cena ista kao i kod svercera.....
Ja volim bikove i zao mi je sto cu prestati da tovim,nadam se boljim vremenima pa da se vratim tovu,ali trenutno je veliki rizik i mala zarada,pogotovu sto se subvencije ne ispalcuju na vreme.....
Da su subvencije redovne i cena teladi bar 3.5e za kg bila bi sasvim druga prica
Послато са TA-1021 уз помоћ Тапатока
Stigao treber danas, kad pojedu ,mogu da idu za Tursku
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Poslao sam privatnu poruku sa upitom za broj telefona pre mesec dana , možda ti je pun inbox .Posto je ko ti donosi moze broj
Stigao treber danas, kad pojedu ,mogu da idu za Tursku
Koja je dimenzija boksova i koliko kom bude u boksu?ako moze jos koja slika ovog objekta?
Poslato
Ja hranim obrocno Jedna puna jupol kanta prekrupe sa stocnim brasnom i 2 bale sena na 3 kom u boxu ,oni se nezale a napreduju solidno.Kad jedu sojinu sacmu brze budu gotovi ali i kostaju viseJedno pitanje u vezi ishrane. Da li bi neko hteo da napise otprilike dnevnu ishrsnu bikova. Trudim se po volji da im dajem. Da li je dobro ujutru koncetrat, kasnije pojedu 1 do 2 bale sena i predvece opet konc. Trenutno su od 300 do 300 kg.