RatkoPa
Član
Poremecena mikroflora buraga,a to sto se desava kod muskih je sto su malo vise alavi od zenskih i pojedu vecu kolicinu hrane a nemogu adekvatno da je svare...............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Preporucujem ove ventilatore... Goveda ne osecaju vrucinu.. Samo dobra ventilacija.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Ako su vec odvojeni muski od zenskih ( obzirom na tezinu jesu ),Neće biti iz dva razloga prvi je što su uobročeni a drugi je što imam dve extra bezobrazne i lakome junice koje otmu sve što mogu i nemaju problema sa naduvavanjem.čime inače popravljate takve situacije
I zaboravio sam reci bikovi su na pojilicama
Poslano sa mog LG-M200 koristeći Tapatalk
Imam par pitanja . Kako ide papirologija prilikom kupovine teledi od par dana starosti tj sisavcadi . Kupio sam u susednom mestu i nakako da stignu papiri . Dali moze kada odem po telad da se ode kod veterinara i da se obavi sve jer mi ova igra toplo hladno ide malo na zivac ...
Markice / mindjuse imaju svi . Jedni su vec preko 3 meseca a drugi jos sisaju zamenicu a od pasosa ni glasa . Ajd za ove mladje i nekako . Vlasnik ga skida sa mleka sto pre vetterinara boli cosak a ja se nerviram i rizikujem .