Tov junadi

Treba mi preporuka za premiks koji da ubacujem bikovima u hranu ?

I ja sam presao na Inbergove premikse jer mi sestra pocela da radi u nj. prodavnici.
Pocetna hrana za tov (nesto u fazonu Sanovog Megija) vrlo dobra ,big bul premijum je kvalitetan premiks i ima dobar odnos cena-kvalitet.
Ali imam jednu zamerku ,ima previse jak miris i nece sva junad da ga prihvate ,evo imam sad dvojicu u turi koji uopste ne prilaze da jedu dok odgore ne pospem malo ciste jarme ili mekinja.

Na big bull premium sam i mislio. Zbog kvasca.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

Nije razlika samo u kvascu. Drugacije su komponente i odnosi.

- - - - - - - - - -

I ja sam presao na Inbergove premikse jer mi sestra pocela da radi u nj. prodavnici.
Pocetna hrana za tov (nesto u fazonu Sanovog Megija) vrlo dobra ,big bul premijum je kvalitetan premiks i ima dobar odnos cena-kvalitet.
Ali imam jednu zamerku ,ima previse jak miris i nece sva junad da ga prihvate ,evo imam sad dvojicu u turi koji uopste ne prilaze da jedu dok odgore ne pospem malo ciste jarme ili mekinja.

Kod inberga je problem sto nema standardan kvalitet. Jednom je jedna, a sledeci put sasvim druga aroma. Cesto se desava da je na oko premiks iz dva dzaka totalno razlicit. Ali po meni sasvim zadovoljavajuc za te pare. Koristim ga vec par godina.

Znaci 3 kila imberg big bula dodje 240 din a rindamsta 1,5 kila dodje 225 din Šta je tu jeftinije rindamast uvozni premiks koji deset godina uvek isti miris i kvalitet ili imberg sad ovakav sad onakav

Nazad
Vrh