Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bas tako,meni je skupo tele a onom sto prodaje je verovatno jeftino. Tu su jedino siptari i cigani zadovoljni
Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока
Pa to da!...Jer bez jakog radnika nema jakog ni seljaka.....uvek bilo....Mislim da je Vlada mislio da je se industrija gasi i ljudi se hvataju za slamku, cuvace koju kravu i svinju da prezive, predaju malo mleko, prodaju neko prase i napravi se neki dinar... Jel sam u pravu?
Gledao sam na tv i ovaj vučić tako nešto pričao- kaže kako će mo za dve godine živeti bolje samo da sprovede reformevidećete za koju godinu,sva zemlja što se neobrađuje i svaka štala što je prazna sve ima da radi ko švajcerski sat,a zaposledicu toga biće besparica,beda ima da te tera da radiš,ovoje još u političkom zargonu,,prestrojavanje,,
Koliko racunas da kukuruz i pswnica imaju proteina???11,70 procenata.
Ta smesa ....po mojoj analizi....nema ni 10 posto...proteina....zato sto sam nosio kukuruz na analizu i ove godine ne prelazi 6.8posto proteina....i to najbolji kukuruz...a ovaj industrijski losiji nema ni 6posto1.psenica 180kg
2.kukuruz 392kg
3.suncokretova sacma 30kg
4.sojina sacma 30kg
5.big bul premijum 18kg(3% na celu masu)
Sve ukupno 650kg.
Koliko ima proteina ova masa za tov junadi tezine oko 350kg.unapred hvala na proracunu
Ja pravim sa big bulll premiumom....3posto na 100kg..... 15kg suncokretove sacme.... 7kg soje.... i 75kg kukuruza.... i to je 12.5 posto proteina.... noseno sve na analizu zato sto mi drugar radi na anlizi i pravljenju stocne hrane za PERUTNINU PTUJ...... Na zalost ove godine je kvalitet kukuruza usled suse jako mali.... nema dovoljno ni skroba energije ni proteina.... sojina sacma koja pise 44postto ima oko 40posto a suncokret..sacma 33ojka ima oko 30posto proteina....tako da je jako bitna proteinska analiza kukuruza. Mi svi racunamo 8.9 postoda ima kukuruz ...a nema bar ovaj moj i onaj sto njima stize za pravljenje hrane1.psenica 180kg
2.kukuruz 392kg
3.suncokretova sacma 30kg
4.sojina sacma 30kg
5.big bul premijum 18kg(3% na celu masu)
Sve ukupno 650kg.
Koliko ima proteina ova masa za tov junadi tezine oko 350kg.unapred hvala na proracunu