dr.srdjan12
Član
Druze tovio sam proslu turu id 40komada sa bigbull premiom i sad ovu turu 50kom sa rindmastom.....sve pisem i stavljam na papir....ima i do kvaliteta teladi ali vecinom je hrana u pitanju....bolji mi je prirast ove godine i manje koncentrata trosim iako sam ubacio u proseku manju telad nego prosle godine.....vazem merim proveravam par komada i sve pisem....Cena bigbilla je jako primamljiva ali uporedi hemiski sastav i sve ce ti biti jasno....Koristio sam ranije komplet sanov program od milsana preko megia do primasana, i mogu reci da je na pocetku bio dobar, ali je iz godine u godinu jako opadao kvalitet. Ne koristim sano vec neko vreme ni za svinje ni za goveda ne znam kakva je sad situacija. Za bikove sad uzimam Inbergov premiks sa aktivnim celijama kvasca i vise sam nego zadovoljan. U martu bi trebalo da izbacim turu koja je od pocetka hranjena sa njim pa cu videti rezultate. Za sad izgleda bolje nego ijedan koji sam koristio. Sauman nisam nikad koristio i suvise mi je bilo skupo, mada su me mnogi koji su ga koristili ubedjivali da se isplati. Ovaj inbergov kosta 1500-1600 dinara 20kg i ide ga 3%.
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока