Jingis
Član
Kako uvodite silazu u ishranu? Mesate sa kukuruzom ili posebno? Mislio sam da ima dam obrok pa pored njega da stavim punu saku silaze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako uvodite silazu u ishranu? Mesate sa kukuruzom ili posebno? Mislio sam da ima dam obrok pa pored njega da stavim punu saku silaze.
Ja silazu dajem teladima od nekih 130-150kg i jedu bez problema,samo sto takvo telad u pocetku ima malo veci stomak,nije skembato,ali se dobro najedu pa ponekad deluje kao da se izdulo,dajem prvo malo sena pa silazu,preko nje prekrupa ili koncentrat pa kad pojedu opet seno,u pocetku dajem malo silaze pa postepeno povecavam...Moje preporuka je dati silazu pa preko prekrupu bez soli,oni ce sigurno prvo pojesti prekrupu i onda zevati okolo,onda bacis so preko preostalke silaze i oni ce pocistiti jasle,tako radi dok ne krenu da jedu sve bez soljenja...Kako uvodite silazu u ishranu? Mesate sa kukuruzom ili posebno? Mislio sam da ima dam obrok pa pored njega da stavim punu saku silaze.
Mislim da si pogresio kada si napisao 240 rds. Nemogu imati istu cenu na zivu meru i na meso.dobijam 240 din,ali da se meri na hladno,nema nista odustao sam od toga.Kod mene bikovi 2e
Jesi Nedeljkovicu dao ? I ja imam komada sad za davanje, verovatno cu ili kod njega ili kod Djurdjevica...3.6 ja tovario 8 komada u ponedeljak
Dobra stvar,samo nije pammetno ulaziti u pricu oko rentabilnosti tabele,uvek ce imati onih koji tvvrde da nije tako i onih koji tvrde da je validnahttp://www.itecherpsolution.rs/bm/com/marze/edit/
Evo jednog kalkulatora sa sajta psss.rs. Ima cetiri vrste tova, pogledajte, dobra stvar. Pa javite sta mislite, da li je realna potrosnja hrane i duzina tova.