Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
.....da, istina je da malo peni ali ja sam prskao div.sirak rizomski 440 lit/ 5 l totala (kanta)/ uradim oko 1,8 Ha, sav rizomski se osusio( bio je 20-30cm), jedino je ambrozija( koja je velika cca 50cm) zilava sredina jos se zuti i polako se susi ali me ne brine jer ce uskoro tanjiranje pa ce resiti problemDa li je neko radio sa Agro Qvatro totalnim herbicidom? Na akciji 335 din litra.
Uzet Bingo po 320 dinara/litar u kantama od 20 litara.Nije mnogo penio a boja lepa kao kadgod.Glifol i Glifosav bledi možeš komotno čitati kroz flašu.
To nema logike,svaka biljka ima neku svoju zastitu protiv visokih temperatura,stoga tretirati po 30-35+ stepeni ce uvek (100% sigurno) imati smanjen ucinak,vama mozda uspe prskanje,ali sto se ne pitate,jel to moglo jeftinije,tj manja doza hemije a isti rezultat.
Sirak stvara vostanu prevlaku preko listova kad su temp visoke,samim tim i mnogo teze usvaja hemiju tada,kazem za sirak,jer ga manje vise svi imamo na parcelama.