Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav!Jel moze neko da mi kaze tacnu tezinu i snagu za torpeda 4506 specijal?![]()
Je l ovo cena za dobose, svakodnevno sam u Sapcu a nisam isao do Jusela, slabo su imali delova za Torpeda, mozda su u zadnje vreme poboljsali ponudu.Sutra cu otici do Jusela.Hvala.jusel sabac oko 3000 din komad novi
Je l ovo cena za dobose, svakodnevno sam u Sapcu a nisam isao do Jusela, slabo su imali delova za Torpeda, mozda su u zadnje vreme poboljsali ponudu.Sutra cu otici do Jusela.Hvala.
Sada sam proverio, nemaju vise, bilo ih je i prodali su, ne znaju kad ce dobiti druge.Moram potraziti na drugoj strani.jeste ja sam skoro kupio
Ako se misli na uzane,bez problema stimaju jedne na druge.Zanima me, da li je isti promer rupa zadnjih felni od IMT 577, i Torpeda 7506? tj. da li pasuju? Nasao sam da kupim uzane tockove od pomenutog Imt-a, pa da vidim jel mi vredi to... Hvala unapred na odgovoru!
Ako se misli na uzane,bez problema stimaju jedne na druge.
Za siroke neznam.