Torpedo

ljudi jel zna neko gde mogu da nabavim solje na poluosovina prednje vuce ili ko remontuje te poluosovine?

@daki ma i kod nas su ti djelovi turski i indijski a cijena je duplo veća, ma tip iz knd-a preko telefona je reko original deutz iz njemačke mislim u sebi original je malo sutra, al nista reko sam hvala vjerovatno cu navratit, ne vjerujem da je to uopće od deutza samo eto, nije mi toliko bitan taj razvodnik u HR instrument tabla ona s indikatorima nema je ispod 250 kuna, dok u juselu je 3 puta jeftinija tako i amortizeri za stakla, al npr. one šarke od prednje šajbe i rucka za zatvaranje kod nas nigdje nema, lamela ko da je od zlata 100€ vučna u juselu lamela 120 kuna kakva god da je pa nije od plastelina da ce se odmah raspast.

što se tiče razvodnika orginal proizvođač ti je hidraulika kutina kod nas u hrvatskoj oni proizvode za prvu ugradnju u deutz fahr bude u najlonu s logom deutz fahr i košta oko 1200-1500kn neznam točno kupio u machine trade u đakovu

Moze li neko da mi objasni kako se podmazuju zupcanici razvoda.Skinuo sam kompresor a rupe na bloku i poklopcu razvoda blokirao ili je trebalo da to povezem sa cevcicom ako to ulje poliva razvod?Pozdrav svima!

što se tiče razvodnika orginal proizvođač ti je hidraulika kutina kod nas u hrvatskoj oni proizvode za prvu ugradnju u deutz fahr bude u najlonu s logom deutz fahr i košta oko 1200-1500kn neznam točno kupio u machine trade u đakovu
Ma znam, kupio sam od njih onaj ventil na pumpi dolje novi, platio ga 800 kuna, nakon godinu dana zašteko i moro ga rastavljat, tolko o njima, i na kraju vratim stari kojeg sam bio ocistio i sada odrađuje ono sto mora, andro jel ima gdje u okolici kakav polovni cilindar vanjski za devedesetku imam jedan stavio bi oba ?!

Pozdrav svima! Jesenas sam se ponovio ovim traktorom, Iznenadio sam se i više nego što sam očekivao, berba i oranje glat prošlo, mali je potrošač i skoro duplo sporiji u transportu od drugih Torpedo traktora ali zato u radu veliki izbor brzina za kombinovanje imam. Jedino što sam pri kupovini dobio dvoje desnih vrata pa me zanima gde mogu da se nadju neka polovna, postoji li neki odpad za ove traktore?
fotografija0013.jpg

Videću ako uspem da nadjem negde blize pa odmah vidim kakva su. Ne ide mi se čak donde samo zbog vrata, a kad ide preko brze pošte nekad bude jedno na slici a drugo kad stigne. U svakom slučaju hvala.

Neznam dali ste vec o ovom raspravljali mrzi me da citam sve stranice ,kako se moze ubrzati kardan na torpedu 6006, moram da ga cepam pun gas da bi imao 540 obrtaja.

Juce sam uzeo neke gume za torpeda za napred 12.4 24 i izgledaju ogromne i mocne, valjda nece biti velike za napred.

pitanje vezano za torpedo rx 100 (isto je valjda i za rx 120)

kakav je mjenjač (proizvođač, tip) ugrađivan tvornički u ove traktore?

..navodno paše neki zf-ov mjenjač ili s deutz dx? e sad pitanje koji tip mjenjača zf-a paše na taj traktor, ili od kojeg deutza dx-a?

planiram kupiti jednog takvog pa se raspitujem, šta me čeka ako se odlučim kupit

Nazad
Vrh