Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@daki ma i kod nas su ti djelovi turski i indijski a cijena je duplo veća, ma tip iz knd-a preko telefona je reko original deutz iz njemačke mislim u sebi original je malo sutra, al nista reko sam hvala vjerovatno cu navratit, ne vjerujem da je to uopće od deutza samo eto, nije mi toliko bitan taj razvodnik u HR instrument tabla ona s indikatorima nema je ispod 250 kuna, dok u juselu je 3 puta jeftinija tako i amortizeri za stakla, al npr. one šarke od prednje šajbe i rucka za zatvaranje kod nas nigdje nema, lamela ko da je od zlata 100€ vučna u juselu lamela 120 kuna kakva god da je pa nije od plastelina da ce se odmah raspast.
Ima u indjiji kardanservis firma radi remontljudi jel zna neko gde mogu da nabavim solje na poluosovina prednje vuce ili ko remontuje te poluosovine?
Ma znam, kupio sam od njih onaj ventil na pumpi dolje novi, platio ga 800 kuna, nakon godinu dana zašteko i moro ga rastavljat, tolko o njima, i na kraju vratim stari kojeg sam bio ocistio i sada odrađuje ono sto mora, andro jel ima gdje u okolici kakav polovni cilindar vanjski za devedesetku imam jedan stavio bi oba ?!što se tiče razvodnika orginal proizvođač ti je hidraulika kutina kod nas u hrvatskoj oni proizvode za prvu ugradnju u deutz fahr bude u najlonu s logom deutz fahr i košta oko 1200-1500kn neznam točno kupio u machine trade u đakovu
Posto si iz Srbije ne znam gde mozes znam za ovde gde ima "KND"Jovana Cvijica 43 21000 Novi Sad tel:021-444-743 021-444-619 ili u Jusel http://www.jusel.com/Znate li gde bi mogao da narucim prednje spone za torpeda 75 dv, ove mi imaju lufta pa bas trose gume.
da li može neki broj telefona zato što i meni trebaju neki delovi...i u Neradinu moze naci svasta za Torpedo