Torpedo

U svim brzinama i hodovima se tako ponasa... a samo ubacivanje je normalno, tj ne primecujem neku razliku u odnosu na ranije... problem nastane kad se pusta kvacilo, umesto kretanja, desava se lupanje, preskakanje ili kako vec da nazovem to..
nije da sam neki sturcnjak ali ovo mi lici kao da su otisli konusno tanjirasti zupacanici,medjutim da cujemo ostale kolege:ppozdrav:

ili konusno tanjirasti par ili medjuosovina i onaj veliki zupcanik u koji se uzubljuje poluosovina.ne znam sta srugo.

kakvog je kvaliteta prekidač za žmigavce,sirenu i svetla od torpeda,od ovih što su sad u ponudi
ustvari bolje je pitanje ima li gde da se kupi iole nekog kvaliteta

Hehe i ja sam ga kupio u KND ful je automatski sam se vrati samo trebam da pazim da se ne vrati pre nego što skrenem :udri: al nabavio sam od kamiona što ide na stub volana samo da ugrabim malo vremena ...

kakvog je kvaliteta prekidač za žmigavce,sirenu i svetla od torpeda,od ovih što su sad u ponudi
ustvari bolje je pitanje ima li gde da se kupi iole nekog kvaliteta
Kupio sam u rumi na vasaru 2010 g. nov a 2011 sam ga skinuo i stavio moj stari koji ukljucuje samo levi zmigavac a desni nece. Onaj nov se istopio.::novac::::novac::

juce balirao sa torpedom neko seno i vec pred kraj posla sve cesce je zagusivala balirka, samo stane kardan i traktor zanjuci, jel to kardanska lamela otisla, mislim da nema sta drugo?

2a2h4p.jpg
Danas sam kupio zatezni lanac za Torpedo, u gomili sam odabrao najjaci po meri mog koji je dotrajao na devedesetki... Dali je nekome poznat ovakav zatezni lanac? Od kog je traktora?? (Prodavac tvrdi da je bas za torpeda, ali nasi trgovci ;) )

stavi je negde sa strane,da je granje u provlacenju ne skine! inace traktor je full nemam sta da dodam i bas mi se svidja! intersuje me kupio bi sediste za torpeda 4506 od cega li pase da li pase vidjao sam u prodavnicama a pogledacu u rumi na vasaru sediste sa kosim kacenjem msm da je to to???!!! KishRobert kako si prepravio sa mehanickog na hidraulicni volan na 6206? sta je sve potrebno i gde naci delove?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh