alen1972
Član
a stvarno ne znam ja nisam imao problema sa tim ali sam gledao na jednom tamu 110 sve isto a za skidanje stvarno ne znam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nema veze druze,hvala jos jednom valjda ce se javiti neko ko je imao problema sa tima stvarno ne znam ja nisam imao problema sa tim ali sam gledao na jednom tamu 110 sve isto a za skidanje stvarno ne znam
meni je pre dve godine pukao krst isto na duzoj poluosovini i poslali su mi iz NS knd remontovanu. Moze to dugo da sluzi, treba ih samo redovno podmazivati. Malo je komplikovano za podmazivati ali jbg. Namotas pun volan na jednu starnu i podignes jedan tocak. Svaki onaj cep moras posebno da odvrnes, uvrnes mazalicu, napumpas malo masti, onda odvrnes mazalicu i vratis cep, jer ne moze mazalica da stane kada se okrece tocak, nema mesta. Ima ih po osam komada sa obe strane. Sto se tice remonda mislim da rade i u BG firma SRBOAUTO http://www.srboauto.co.rs/sr/zglobna-poluvratila.htmlnema veze druze,hvala jos jednom valjda ce se javiti neko ko je imao problema sa tim![]()
Nisam znao Surla tek ga sada prvi put vidim. Imas li ti kakve podatke o tom traktoru?Borise nije valjda da nisi znao za ovaj torpedo ?
Nisam dao staru, odmah su mi poslali tu remontovanu, ne secam se koliko sam platio. Stara mi jos stoji, trebao bih da je remontujem za nedaj boze.hvala kolega na info,zvao sam i Knd i izadje remontovana 9 000,a taj Srboauto je preskup,znam za njih ali reko da pitam ima li nesto jeftinije ali izgleda da su ovi iz knd najjeftiniji,da li se secas mozda kolega da li si dao staru i doplatio i koliko u knd?
Hvala komso. Videcu da li odgovara, moguce da je to to.Vetmed komšo premeri te krstove pa se raspitaj ovde možda se da nešto upasovati.
http://www.kupujemprodajem.com/Zglob-za-prednju-vucu-IMT-5294502-oglas.htm
imas kod brace u Vajskoj,za ovu dugu prednju poluosovinu trazi 200 evrica a za kracu nisam pitaoa da li neko ima da proda poluosovine prednje vuce stanje nije bitno?
pa kolega ja ne nadje nigde novu kupiti tako da ne verujem i da ima negde u prodajiPa koliko je para nova poluosovina, kada je polovna 200€?
Evo ovde imaš brojeveKako doci do broja telefona brace u vajskoj? ima li ko trebace mi nekada! pozdrav prijatelji![]()