kockasalascenej
Član
Znam ja u menjacu....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
iman problem na torpedu 75,ponekad pri ubacivanju mjenjača u rikverc nece da odmah ubaci,zna li iko u cem je problem ??????
pa kolega ja koliko znam samo kod brace u Vajskoj,oni ga imaju u delovima a koliko ce to zadovoljstvo kostati to je vec diskutabilno pitanjeTreba mi pomoc.danas otac otiso da bere kukuruz i otiso motor.jos nije rastavljen ali je polomio blok na obe strane tako da molim sve koji znaju gde mogu da nadem polovan blok za torpedo 75 neka napise bio bih jako zahvalan.najverovatnije je polomljena radilica,videcu kada ga rasturimo.
za skidanje kartera na 75 nije potrebno skidati prednji trap,bar je tako na 75 sa duplom vucom a mislim da je isto i na obicnom bez prednje vucena torpedu 75 za skinut karter jel se mora razdvajat prednji dio traktora
jer i novi delovi kad se stave jako su loseg kvaliteta i nece dugo trajati... Znaci samo lagano i jako ce vas dugo sluziti ti traktori...