Torpedo

imam problem sa 9006 kupio sam ga pre par dana dugo je stajao i sad pokusavam da ga upalim ali nema goriva na dizne kad nadrukam dobijem gorivo u povrat sta moze biti problem znaci nemam uopste goriva iz pumpe prema diznama?

Kum farbao traktor,pa sta mislite jel"trefio"boju..... :ppozdrav:
27082013757.jpg

27082013758.jpg

imam problem sa 9006 kupio sam ga pre par dana dugo je stajao i sad pokusavam da ga upalim ali nema goriva na dizne kad nadrukam dobijem gorivo u povrat sta moze biti problem znaci nemam uopste goriva iz pumpe prema diznama?

Skini poklopac na PVP sa strane.Pregledaj zupcastu letvu da li se moze pokretati.Ako se ne krece tad je zaribo neki od elemenata pvp.
Mozes pokusati ali njezno da je razradis.Malo WD-40 naprsces i probas polako da je cimnes.

ako ti radi AC pumpa a na diznama nemaš naftu onda je do PVP ili ti ga boš pumpe.Kad je traktor zadnji put palio?Skini onaj mali poklopac na PVP pumpi (ima slika na prethodnim stranama) i saverglaj kratko i poglrdaj dešava li se šta ili miruje.Ako miruje možda je i osovica cvrknula.

Moguće da ja otkinio kajlu na boš pumpi moj je to bio napravio majstor nije stegnuo maticu i pukla kajla i traktor samo crko !

iman problem na torpedu 75,ponekad pri ubacivanju mjenjača u rikverc nece da odmah ubaci,zna li iko u cem je problem ??????

Nazad
Vrh