Torpedo

jesu li poluge na 75-ici duže nego na 48-ici jer ja koju god mašinu zakačim mnogo mi je blizu kabine i ako su duže od 75-ice mogu li ih staviti kod mene i dali bi tada imao problema sa hidraulikom odnosno sa pumpom

E svasta se ovde pise!
Da poveca broj obrtaja turbine?
Pa zasto bi to pobogu radio?
Moze jedino ako je neko budzio,ali u fabrickom stanju,to je sve dobro izracunato i nema potrebe za tim.

Kish odkud ti to znas da je sve ok?!Ja kazem ono sto se meni desilo blokiro motor,e sada dali je glupost sto ovde pisem ili ne ti kanda bolje znas.(bez uvrede)

No ne bitno davno sam prodao taj traktor!
Cim sam povecao obrtaj turbine nikada to vise nije desilo.:ppozdrav:

kish robert je strucnjak za deutz motore ,sve pitajte njega on je doktorirao na dajc motorima u nemackoj i nauci i zna o ruskoj nuklearnoj fizici, on sve zna pitajte njega on vam samo iz iskustva govori, svi ostali smo glupi za njega zar ne?
hvala

vuca mi slabo ukljuciva radi neke trzaje dok ne spoji

- - - - - - - - - -

mjenjo bi prstenove(karike) pa me zanimaju sve informacije ako neko moze da rekne sta sve jos ide uz to sta se treba mjenjat itd.

Kakav imate sat temperature na torpedu lik mi nudi neku lampicu sa prekidačem koja se zašarafi u jednu glavu dal to vrijedi ?

Dobro vece svima! :) javljam se iz pozege,prijavio sam se a inace redovno sam listao po forumu i ima mnogo dobrih tema! ukljucujem se u pricu mozda vas prekidam nemojte mi zameriti ovde sam nov pa ne znam kako to ide:osmeh:! na ime imam torpedo 4506 86 godina kupljen je nov i ja sam mu vlasnik,traktor sluzi perfektno i zadovoljan sam! imam problem oko hidraulike,sve je pocelo pre 4,5 godina radom u setvi sa sejalicom majevica cetvororednom koja je teska oko 780kg! jedne prilike se desi problem klipnjca koja potiskuje klip pri dizanju se otkine onaj elasticni osigurac i klipnjaca od sile probije kuciste hidraulika,ulje iscuri u menjac! ja skinem kuciste odnesem kod majstora koji se bave bravarijom i ubace mi tu parce plocevine i nekako to zavare ali je glavni problem taj gus jer se tesko vari plocevina uz gus!zavare oni to i ja uzmem tecni metal i zalijem da nebi prolazilo ulje u menjac! to bude dobro par godina i evo danas sam skinuo to kuciste jer je pocelo opet ulje da curi u menjac kraj vara na nekim mestima!pa me interesuje gde ima neki otpad za torpedo traktore predpostavljam da se negde pominje u predhodnim stranicama,ali nisam stigao sve da prelistam treba mi dosta vremena! gde bih ja mogao da pronadjem to polovno kuciste ili ima negde novo?jos jednom se izvinjavam i hvala na razumevanju :osmeh:

Nazad
Vrh