kockasalascenej
Član
To je farban traktor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo ovako, skinuo ja na torpedu poklopac mjenjača, na oko svi zupčanici čitavi i izvadio sam viljušku reduktora znaci od brzih,sporih,radnih i rikverca na krajevima je zajedena, i ta ručica mjenjača ima dosta luftana onim osovinicama gore sto drze rucicu, sva je neka drljava razlokana, ovo sve drugo se cini u redu, jel moguce ako je viljuška dole na vrhovima pojedena da zbog toga iskače ?
I to aljkavoooo....To je farban traktor..
I to aljkavoooo....
MOže viljuška biti razlog . To malo potrošenosti na njoj plus luft na ručici uglavnom bude da viljuška nedovoljno gurne zupčanik , pa on hvata manjim dijelom . Tada bi trebalo da najčešće iz brzine ispada odmah ubrzo nakon ušaltavanja ili uopšte neće da primi brzinu. Viljuška naravno ne pridržava zupčanik da ne ispadne nego ga samo gurne i vrati se ali ako nemože da ga gurne dovoljno daleko može da bude razlog . Ako ti nije jednostavno naći novu viljušku možeš i da ju obvariš pa obradiš , nije uopšte zahtjevna ni materijalom ni preciznošću.
Viljuška mi i je zajedena na krajevima kandži, znaći ono sto je dola na snoru mjenjača polu mjeseci su zajedeni na krajevima sa svake strane.Vrlo moguce da je viljuska uzrok iskakanja to sam vec napominjao u prethodnim postovima, jesi gledao da li viljuska ima lufta i na onom polumesecu gde drzi kandzu na snopu, oce i tu luft da se javi
Radne (beli zec)Brzine su u H rasporedu.
Brze(crni zec),srednje (beli zec),spore(kornjaca) i rikverc.
postovanje ljudi. Treba da idem da gledam kupiti td7506, na sta treba da obratim paznju ima li negde nekakvih oznaka i ako moze neko da mi kaze kako idu brzine posto citajuci vidim da ne ide 1,2,3,4 nego se nesto preskace
Viljuška mi i je zajedena na krajevima kandži, znaći ono sto je dola na snoru mjenjača polu mjeseci su zajedeni na krajevima sa svake strane.
Ovaj je farban 100% ali postoje crveni.. Moj komsija ima crvenog torpeda ovaj je bio crven pa je isto crvenom ofarban...![]()
E to se zove nemar
@lisnik
Koliko znam ti crveni su radjeni uopste za inostrano trziste ,a ne samo za grcko