Torpedo

Pre dva dana mi zvekne AC pumpa na mojoj masini u tanjiranju, zamena i nastavak odma, ali me interesuje gde bi mogao da nabavim da imam u rezervi jednu nikad se ne zna neka je sto kazu ne trazi leba jesti :osmeh:

Pre dva dana mi zvekne AC pumpa na mojoj masini u tanjiranju, zamena i nastavak odma, ali me interesuje gde bi mogao da nabavim da imam u rezervi jednu nikad se ne zna neka je sto kazu ne trazi leba jesti :osmeh:

http://www.jusel.com/proizvodjaci.php?id=19# Nećeš se pokajati ako kupiš IPM-ovu i dalje su dobrog kvaliteta.Cena je malo veća nego što piše ovde na sajtu ali koliko sam upućen ovo je i najpovoljnije mada možda ima negde i jeftinije.

Poslednja izmena:
http://www.jusel.com/proizvodjaci.php?id=19# Nećeš se pokajati ako kupiš IPM-ovu i dalje su dobrog kvaliteta.Cena je malo veća nego što piše ovde na sajtu ali koliko sam upućen ovo je i najpovoljnije mada možda ima negde i jeftinije.
Ipm-ova mi je dosla neispravna...kupio novu,sipao novo ulje u traktor i dok sam se vratio kuci 3 litre nafte u karteru...opet rasturaj,kupuj membranu opet sumljivog kvaliteta i opet novo ulje...bruka,ne mozes naci dobar deo u ovoj drzavi.

ima li mogućnosti u torpeda 4506 usporiti podizanje hidraulike.Zeza me kad sijem sa pneumackom i na okretanju mora biti gasa da održi sjeme a kad potegnem ručku sijača skoči na brzinu pa otrese sjeme.

---------- Poruka napisana 05-08-12 u 17:49 ---------- Prethodna poruka je 03-08-12 at 21:18 ----------

alo imal koga

Pozdrav svima,

Torpedo 7506 - kde su mo brojevi šasije ? One na maloj pločici sa desne strane sam našao, kde su još oni utisnuti na šasiji. Ako ima neko literaturo kde je nacrtano ili može sa svoga da snimi.

HVALA i pozdrav.

Posle dužeg vremena ,odlučili smo da nešto uradimo na hidraulik od malog torpeda.Od proletos upušta a u transportu sa bilo kojim priključkom stalno cima.
Prvo nismo znali šta je ovo ,posle nam je jedan prijatelj rekao da je osovina pukla a jedan deo je ispao u ulje.Nisam uslikao taj deo .

Zatim je usledilo vađenje regulatora i osovine koja je pukla.

Sve je vraćeno i funkcioniše bez tereta.Videćemo kako se ponaša pri teretu na polugama.

Zasto nece da drzi problem je najvejerovatnije regulator hidraulike (ako nece nikako da drzi).Ako nemozes nastelati da stoje poluge po tvojoj zelji onda je problem u poluzju.Za volan koji nece bez gasa problem moze biti filter,pumpa ili ako imas ventil prioriteta na pumpi(vrijedi ako jedna pumpa napaja i volan i hidrauliku)i orbitol.Pumpu je lako provjeriti.Ako je slaba hidraulik nemoze lako dizati bez gasa teret.
ma ona drzi kada je gore rucica gore gurnuta do kraja da dize, kada se zagreje dize sporije, teze terete dize jako sporo ili nikako ..

Nazad
Vrh