Traktorist
Član
Jel zna neko prosecan vek sata obrtaja torpida ali ovih sada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma uzmeš 577,nisi pratio načasu,oni troše kao upaljač,a ovi dajčevi motori ispada da troše više i od brežnjevaKakva su iskustva sa 9006? Interesuje me potrosnja delovi... Inace ne treba mi sa prednjom vucom,uzeo bi 2wd...
Kakva su iskustva sa 9006? Interesuje me potrosnja delovi... Inace ne treba mi sa prednjom vucom,uzeo bi 2wd...
Gde ima da se kupi?1200evra sve komplet,od rucicn do tocka
Ljudi,da li neko nema slucajno radilicu za Td 9006?hitno potrebna.
Nemam sliku ali mogu pokusati da objasnim. Ima napred na dekli, sa strane alternatora (a ispod njega) jedna rupa koja je zatvorena ostattkom stare sajle (kljuc 17 ili 19) i u nju se uvrce ona strana sa srafom i na kojoj strci cetvrtka od sajle. Deo koji ide na traktometar ima kao neku pecurku. I uzmi izvadi sajlu iz burzira, potopi je u gusto ulje (sae 90 ili 140) ili je dobro namazi nekom masti. Ja sam tako uradio pre 3 godine i jos sljaka.Moze li neko slikat gde dolazi na torpedo 6006-6206 sajla za obrtaje na motor i dal pinjon kod njega stoji na satu ili motoru