Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ako je tako i moj torpedo 90 je DAJCtorpedo je napisao(la):Koliko sam ja čuo do 84,85godine su samo sklapali od dajčevih delove a od tada su počeli ubacivati svoje menjače pa nije ni čudo što svi kude ove mladje dok su stari OK. Nisam siguran u to, pošto kupio poto prodao
ako sam te razumeo to je neplodna zemlja koja se nalazi ispod obradivog sloja zemljista!! pa retko to kad a orem na 35cm uglavnom!!! znaci na nekih 40 verovatno ima! kako je kod tebe?Rale 83 je napisao(la):@kombajner
na koliko izvlacis mrtvu zemlju
@NA
laka je zemlja kod nas i neorese duboko, kad je lepo za oranje oru ljudi i sa 756 sa 539 Prvom ima malo i smolnica al nisu ritske. Svi traktori preko 80ks mogu vuci 3x35
pa kod mene nije bas tako plitko!! manastirica je losa sa zemljom na brdima bas imaju pored one reke samo dobro!! odosmo u offRale 83 je napisao(la):@NA
napisaosam tacno 539 pet tri devet
@kombajner
na medju kobilje mustapic manastirica nesmem orati svuda dublje od 25cm negde cak i na toj dubini izvucem zutu zemlju,. Onu crvenu zemlju poznajem ona se teze ore al nesmes je orati na 35
didi je napisao(la):Nisam ni malo upućen u torpedo traktore pa ajde da priupitam:
Imaju li ove RX varijante vazdušno ili vodeno hlađenje?
Vidim da se dosta povoljno može naći lepih RX 100 pa o njima nemam pojma sem ovo malo što sam ovde pročitao.