d.j.grljanac
Član
Има, има, само су и возачи спори као тракторчићи
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zoki koja je tvoja, vucena ili nosena i koliko je litara?zoran frenki je napisao(la):Ko je ovu moju sliku postavi ovde,ja sam vlasnik ove prskalice koju sada pasujem na mom imt,u
Post je spojen: [time]1298875045[/time]_________________________________________________
imao sam t vinkovic 730 s 32 ks sa hidraulicnim volanom,kazu da je jedna serija izasla sa tim volanom to je bila strojcina nema gde nisam izaso i naravno spustio se sa njim sam vuko 3m sirove bukovine ja sam prezadovoljan samo sto je malo zeznut za odrzavanje te njegove poluosovine zglob to razbije za cas .on je super za okucnicu i za vocare a ne ka o ja sa jednog brda na drugo,ali mi ga je zao i pored svega sto sam kupio imt
200l nosena sad sam je pasovao na 542[imt,e]micekeli je napisao(la):zoki koja je tvoja, vucena ili nosena i koliko je litara?zoran frenki je napisao(la):Ko je ovu moju sliku postavi ovde,ja sam vlasnik ove prskalice koju sada pasujem na mom imt,u
Post je spojen: [time]1298849845[/time]_________________________________________________
imao sam t vinkovic 730 s 32 ks sa hidraulicnim volanom,kazu da je jedna serija izasla sa tim volanom to je bila strojcina nema gde nisam izaso i naravno spustio se sa njim sam vuko 3m sirove bukovine ja sam prezadovoljan samo sto je malo zeznut za odrzavanje te njegove poluosovine zglob to razbije za cas .on je super za okucnicu i za vocare a ne ka o ja sa jednog brda na drugo,ali mi ga je zao i pored svega sto sam kupio imt
dejan 351 je napisao(la):veci za manji,tesko ,nego ti lepo udaj tvog tomicu za nekog vikendasa,pa skupi jos
@radza:koji je Tomo?(418,419,420,81