DejoJe
Član
ko u srbiji uvozi i prodaje delove i prikljucke za TV 523
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nastavke nemoj da skida , samo da okrene felne i već su felne pokrili dužinu nastavakailijat je napisao(la):Hvala na odgovorima. Ovo interesuje mog druga koji hoce da kupi TV od 18 ks da radi u vinogradu a ima neki stari vinograd gde je rastojanje izmedju redova 1,5m. Ako je 100cm sirok traktor mislim da bi moglo
A koliko su siroki TV od vise KS?
Tako nešto me baš interesuje. Da li imaš neki link gde to može da se vidi, ili eventualno ime proizvođača i oznaku modela da mogu da potražim.Bećarina pusta je napisao(la):..............Nije balirka već samoutovarna prikolica. ........................
@Tar,te prikolice su proizvodili u Sloveniji.One su samoutovarne i samoistovarne,ali mislim da su davno prevaziđene,i neznam dali se još uvek proizvode.Nažalost nemam linkTar je napisao(la):Tako nešto me baš interesuje. Da li imaš neki link gde to može da se vidi, ili eventualno ime proizvođača i oznaku modela da mogu da potražim.Bećarina pusta je napisao(la):..............Nije balirka već samoutovarna prikolica. ........................
Pa nisu prevaziđene, koriste se u pripremi silaže ili za skupljanje poluosušenog sena za doradu u sušari. Za to bi i meni trebala i to baš takva manja koja ne zhtevaja jači traktor.Bora je napisao(la):@Tar,te prikolice su proizvodili u Sloveniji.One su samoutovarne i samoistovarne,ali mislim da su davno prevaziđene,i neznam dali se još uvek proizvode.Nažalost nemam linkTar je napisao(la):Tako nešto me baš interesuje. Da li imaš neki link gde to može da se vidi, ili eventualno ime proizvođača i oznaku modela da mogu da potražim.Bećarina pusta je napisao(la):..............Nije balirka već samoutovarna prikolica. ........................