rosuljac
Član
pa jesam poslao vec na mail iz pm-a jos pre 7 dana sad sam pogledao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@futurefarming: Na onom videu di Toma ide uzbrdo tu veliku ulogu ima i šofer koji, tako izgleda, nema baš puno iskustva. Da je malo ispustio gume, opalio po gasu od početka, pa druga brza, pa malo ljevo-desno sa volanom (bez blokade) puno lakše i prije bi se popeo. Tomo je mali vrag, samo treba znat izvuć iz njega ono što on može
Pozdrav BEĆARINO a normalno i ostalima sa toplim željama za sve najbolje u ovoj još težoj 2012 g
Pošto se još uvjek raspravlja o onom videu evo dao sam si truda pa sam našao izvorni oblik na forumu pa kroz par stranica može se vidjeti kako su tekli komentar forumaša SAMIR 732 ,
http://poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=16178&page=1154
A što se tiće ove prikolice i TOME serije 800 , hmmm ja bi se takovu punu prikolicu bojao voziti jer poućen iskustvom kada sam napunio špricu sa 300 litara vode prvi kotaći su polako LEBDILI a o pokušaju zakretanja nisam ni pomislio jer odmah dolazi do trganja i propinjanja , isto tako ako ste primjetili na predhodnom videu istina da tomo ide lagano uz brijeg ALI prvi kotaći su u zraku , mislim da je neko komentirao da bolje da je snimatelj sjeo na haubu nego što je snimao istina i ja tako mislim ali ovdje je rasprava o drugim stvarima a želimo komentarima pomoći čovjeku koji se sprema nešto kupiti a ne može se odlućiti pa traži pomoć !! BEĆARINO ne znam kakva je tvoja prikolica i u kojam djelu su ti smješteni kotaći ali baci oko na sliku iznad , kotaći skroz na kraju , opterećenje na zadnji kraj sa punom prikolicom maksimalno , jesi primjetio utege na prvim kotaćima mislim da oni nisu slućajno tamo sa svojom velićinom , u suštini slažem se da tomo može vući đubretarku , vidio sam da vuće i 1000 lit. creinu , ali ako se sjetimo kako izgleda tomina org. prikolica i njezin srazmjer kotaća , nije to utomar , TOMO je mali traktor i kao takovog ga trebamo koristiti i za predviđene terete a ako treba pa makar i novu prikolicu malo prilagoditi malom traktorčiču i svojoj sigurnosti .
---------- Poruka napisana 05-01-12 u 17:43 ---------- Prethodna poruka je 02-01-12 at 20:21 ----------
Evo i jedan zanimljivi prikljućak na TOMO VINKOVIĆU , a vjerojatno i jedinstveni kao i posao koji sa njm obavlja ,,,,,
www.youtube.com/watch?v=5r9gzVWAWzU&feature=player_embedded
Da li neko moze da postavi sliku pluga koji odgovara za tv732.Ima dosta slika sa plugovima i kada gledam kako se prikopcavaju ne odgovaraju mi.Meni bi trebao plug kao sa traktorskim kopcanjem(na poteznice).Dajte resenje!
ne zeza nista,to je naprosto tako reseno,polako spustanje moze jedini ako polako (na zez)pomeras rucicu hidraulikaI ja mislim da si dobro prosao,ja sam platio 732 sa frezom 3500 eura.Mada i mene nesto hidraulika zeza posto kada spustam frezu ona se nespusta polako nego naglo tresne.A mozda nema dovoljno ulja u hidraulici ili nesto drugo?