rosuljac
Član
pa jesam poslao vec na mail iz pm-a jos pre 7 dana sad sam pogledao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@futurefarming: Na onom videu di Toma ide uzbrdo tu veliku ulogu ima i šofer koji, tako izgleda, nema baš puno iskustva. Da je malo ispustio gume, opalio po gasu od početka, pa druga brza, pa malo ljevo-desno sa volanom (bez blokade) puno lakše i prije bi se popeo. Tomo je mali vrag, samo treba znat izvuć iz njega ono što on može
Pozdrav BEĆARINO a normalno i ostalima sa toplim željama za sve najbolje u ovoj još težoj 2012 g
Pošto se još uvjek raspravlja o onom videu evo dao sam si truda pa sam našao izvorni oblik na forumu pa kroz par stranica može se vidjeti kako su tekli komentar forumaša SAMIR 732 ,
http://poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=16178&page=1154
A što se tiće ove prikolice i TOME serije 800 , hmmm ja bi se takovu punu prikolicu bojao voziti jer poućen iskustvom kada sam napunio špricu sa 300 litara vode prvi kotaći su polako LEBDILI a o pokušaju zakretanja nisam ni pomislio jer odmah dolazi do trganja i propinjanja , isto tako ako ste primjetili na predhodnom videu istina da tomo ide lagano uz brijeg ALI prvi kotaći su u zraku , mislim da je neko komentirao da bolje da je snimatelj sjeo na haubu nego što je snimao istina i ja tako mislim ali ovdje je rasprava o drugim stvarima a želimo komentarima pomoći čovjeku koji se sprema nešto kupiti a ne može se odlućiti pa traži pomoć !! BEĆARINO ne znam kakva je tvoja prikolica i u kojam djelu su ti smješteni kotaći ali baci oko na sliku iznad , kotaći skroz na kraju , opterećenje na zadnji kraj sa punom prikolicom maksimalno , jesi primjetio utege na prvim kotaćima mislim da oni nisu slućajno tamo sa svojom velićinom , u suštini slažem se da tomo može vući đubretarku , vidio sam da vuće i 1000 lit. creinu , ali ako se sjetimo kako izgleda tomina org. prikolica i njezin srazmjer kotaća , nije to utomar , TOMO je mali traktor i kao takovog ga trebamo koristiti i za predviđene terete a ako treba pa makar i novu prikolicu malo prilagoditi malom traktorčiču i svojoj sigurnosti .
---------- Poruka napisana 05-01-12 u 17:43 ---------- Prethodna poruka je 02-01-12 at 20:21 ----------
Evo i jedan zanimljivi prikljućak na TOMO VINKOVIĆU , a vjerojatno i jedinstveni kao i posao koji sa njm obavlja ,,,,,
www.youtube.com/watch?v=5r9gzVWAWzU&feature=player_embedded
Da li neko moze da postavi sliku pluga koji odgovara za tv732.Ima dosta slika sa plugovima i kada gledam kako se prikopcavaju ne odgovaraju mi.Meni bi trebao plug kao sa traktorskim kopcanjem(na poteznice).Dajte resenje!![]()
ne zeza nista,to je naprosto tako reseno,polako spustanje moze jedini ako polako (na zez)pomeras rucicu hidraulikaI ja mislim da si dobro prosao,ja sam platio 732 sa frezom 3500 eura.Mada i mene nesto hidraulika zeza posto kada spustam frezu ona se nespusta polako nego naglo tresne.A mozda nema dovoljno ulja u hidraulici ili nesto drugo?