futurefarming
Član
Pozdrav ljudi, može li neko da objasni razlike između modela serije 7? Svi imaju 30ks?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav ljudi, može li neko da objasni razlike između modela serije 7? Svi imaju 30ks?
Ne serija sedam oznacava tip traktora imas 718, 721 ,723 730, 732 razlikuju se po konjima tj snage motora sto oznacavaju dva zadnja broja i boja je drugacija za svaki traktor razlicite snage kao i velicina traktor.To su starije serije nove su crvene boje i pocinju sa brojem 8.
@arno u pravu si to je serija 5 serija sedam 730 732 ,731 nisam nikad video koje je on boje.
Hvala veliko, treba mi prikolica za rasturanje stajnjaka a nisam siguran da li bi tomo mogao vući iako se u specifikaciji navodi 22kW kao minimalna potrebna snaga traktora, ovo su dimenzije, zapremina utovarnog prostora i ostali podaci:
Länge 3,40 m
Breite 1,12 m
Höhe 1,72 m
Kastengröße 0,86 x 2,25 m
Ladekapazität 1,7 m3
zul. Gesamtgewicht 1900 kg
zul. Achslast 1670 kg
zul. Stützlast 270 kg
Eigengewicht (ohne Zubehör) 520 kg
Streubreite (serienmäßig) 0,90 m
mit Zubehör „Breitstreuwalze“ 1,80 m
Spurweite 990 mm
Bereifung 205/65R15
zul Höchstgeschwindigkeit 25 km/h
Schlepperstärke min. 22 kW
Zapfwellendrehzahl max. 540 Upm
Mindestfördermenge/Zugfahrzeug 10 l/min
Mindesdruck/Zugfahrzeug 100 bar
Evo snimka koji me je pošteno zabrinuo:
To je kolega stavio na HR forum pa je tamo malo i objasnio da se inatio da izvuće što se ne vidi na snimci da je uzbrdica i dosta balovo , ali to te ne treba zabrinjavati kao što sam rekao sve zavisi od terena , opterećenosti prikolice , a sve pomalo uvjetuju i naše potrebe , jer ako nam ne odgovara veći traktor onda se i sa priključcima moramo prilagoditi poslu koji radimo , a za svaki posao se trebamo i pripremiti , recimo ako je potreba takva kao na snimci tada je potrebno staviti lance pa bi išao bez problema , evo da te malo smirim , isti traktor sa lancima ,,,, pa presudi ,,,,,,,,,,
http://www.youtube.com/watch?v=u62agaKQeLE
extra cena,, mada i njima ista pada u zadnje vreme dosta. Nov prima je 8000e mozda i manje mislim da je cak i hinter tu oko 8000 sa svime, treba uskoro zvanican uvoz da krene imam cenovnik na mailu su mi posali