Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
u pravu si 100% za hr forum,bio sam tamo aktivan pre godinu-dve,ali kod njih ima problem jer su puni sebe i Tomu Vinkovic izdizu na nivo John Deera,i moras posteno da im se uvuces u ....da bi te smatrali ravnopravnim sagovornikom.Slazem se da jedno drugom dosta pomazu ali neki od njih te traktore drze radi slikanja i voznje po sokacima,ponekad se pitam da li sa njima nesto i rade!Uzgred,sto prodajes traktor?Izgleda da će ipak ispasti, ja mog TV-732 dao u oglase, javljaju se ljudi koji nikad nisu imali Tomicu, pa im nije ništa jasno.
Uglavnom pitaju gluposti.
Mi koji ga imamo, imamo i 100 problema sa njim pa i ne stižemo da kuckamo ovde
Dok su naše komšije u HR veoma aktivni i pomažu u problemima oko Tomice, nama tema propade.
to je ipak moje misljenje,i nisam se mozda precizno izrazio da svi ljudi na tom forumu,ali pojedinci da i oni kreiraju tok rasprave.Jer sta reci za coveka koji ima miolion slika TV-a i na svakoj sve oprano kao za izlozbu,a kad se pojavi neko sa slikom na kojoj TV nesto radi,onda veliki dusebriznici ga opominju kako je prljav i sl.Da se odmah razumemo,i ja svoje masine redovno cistim i odrzavam,ali kad je sezona taj traktor ima da radi,a ne svaki dan pranje lickanje i naravno slikanje,pa trk na forum.Imam dosta iskustva sa TV-om,i odavno sam shvatio da taj traktor ima mnogo nedostataka i nerazumno veliku cenu.Sta reci o fabrici(tvornici)koja svake dve godine menja tipove traktora,ali tako da promeni samo jednu stvar(na pr.kopcanje orudja u 3 tacke),pa sledeci put opet nesto slicno.Umesto da sve nedostatke(menjac,tezina tegova,poluosovine,zglob,volan,sirina traktora)otkloni i ponudi trzistu nesto cime moze da parira na pr."goldoni","valpadana".Ovako ostaje da koristis ono sta si te godine kupio i to je to, nedostatke zna se home made.Neko ce ovde reci,sto ga jednostavno ne prodas i uzmes neki IMT?A odgovor bi bio da 3 glavna razloga su a ujedno i njegove dobre strane su:Sve to stoji, menjac je loso rjesen,uglavno predimenzionirani lezajevi pa zbog to polomi i po koji zupcanik, i kod mene je TV u dvoriste vec 20 godina, promenili su se 2, ali da on meni uradi 1000rs, i da ja rastavim mjenjac i promenim svih sumliviji lezai i zupcanici i pri to dam 150 evra, to nije nista.
dejan, imas pogresno mislenje za ljudima na HR forumu!