Kosjerac
Prijatelj Foruma
Bane video sam na tomicama da su stavljali volan od vojnog dajca čist mehanički, samo se skrati šipka jer je na dajcu mnogo dugačka, napravi se nosač kućišta i stvar rešena dok god traje traktor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zasto Bjelovar?imas sve u Beogradu u Savskoj br.1,preko puta glavne zeleznicke,ljudi rade program Prima(bivsi Tomo Vinkovic)ako nesto i nemaju narucuju i stize za dan dva.Tamo sam uzeo levu prednju poluosovinu i kljuc menjaca,trenutno ne znam broj tel.ali ako ti treba potrazicu po karticama pa ti javljam,pozdrav!Postovanje svima clanovima ovog foruma!
Pre neki dan kupio sam jednog "tomu" 523, cena nije toliko vazna, al pravo da vam kazem uvalili su mi, al neka. Tako tako ti je to, kad svakome verujes na rec.
Sam moram sve da popravim, naravno, ako mogu, a ndam se da hocu uz Vasu pomoc. Treba da narucim neke delove, al ne znam adresu fabrike u Bjelovaru, da li imaju neki broj telefona ili e-mail?
Prvo moram da sredim volan, cini se da su otisli vreteno i matica, ili ako neko ima ideju neka kaze kako da se to sredi, Stavio sam novi aksijalni lezaj, al opet ima lufta, gotovo pola kruga ide u "prazno" pa tek onda pocen da orece.
Nadam se da ce neko biti dobre volje da pomogne, eto.
Pozdrav svima!
Eto i moje e-mail adrese na yahoo.com
beni_shonline@yahoo.com
juce mi rikno regler na tomici,nov je bezobrazno skup,da,nema neko polovni ili da zna za nekog rashodovanog tomeka?
tako sto sam unimerom utvrdio da je probio,a dobija napon sa alternatora i na izvodu gde treba da pokaze 14v nema nista.Posle,da bi se uverio 100%, skinuo sa valpadane koja ima isti takav samo je spanske proizvodnje,stavio i prikljucio i sljaka.Pravo da ti kazem da dam 5000din.za novi malo mi je mnogo,pa sam ostavio ovaj,a akumulator od freze s'vremena na vreme skinem i dopunim u garazi,dok se ne snadjem ili za polovni ili za kintu!
poz...ekipo...ja sam od mercedesa 123 stravio volan na Tomicu....i funkcionise extra...mnogo je lakse...!!