Tikva i Bundeva

Dule Panda

Član
Učlanjen(a)
6 Jul 2014
Poruka
68
Pozdrav,
malo nam je zamrla tema što se tiče dzinovskih bundeva (atlantic giant)... jel ih sejete ove godine ? da li spremate rasad? ja sam danas posejao u kontejnere.

Mardav

Član
Učlanjen(a)
5 Jun 2018
Poruka
67
Zanima me koliki je prosecan prinos kod golice po hektaru ?
Gledao sam danas neku emisiju u HR kazu od 1500-2000kg ali ovo verovatno odmah ne suhi
Kod nas u Makedoniji jedna firma koja pravi ulje nudi 3e/kg pa zato radim matematiku interesuje me jer se isplati raditi bundeva

Marko69

Član
Učlanjen(a)
23 Jun 2012
Poruka
1.266
Da li neko zna gde bih mogao da nabavim kvalitetno seme za bele bundeve,planiram u prolece posejat za prodaju ali neznam gde ima da se kupi seme,

bado

Član
Učlanjen(a)
18 Apr 2011
Poruka
691
Malo da osvežimo temu...
Na maloj površini ima oko 30 vrsti...ukrasne,muškatne tikve za jelo,za grickanje i golice...

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Dule Panda

Član
Učlanjen(a)
6 Jul 2014
Poruka
68
Malo da osvežimo temu...
Na maloj površini ima oko 30 vrsti...ukrasne,muškatne tikve za jelo,za grickanje i golice...

Lepo izgleda, ali ove sve sorte mogu da se ukrštaju međusobno. Tako da , očekuj haos. Ja sam jedne godine tako pravio koktel svega i svačega....

Srdjan979

Član
Učlanjen(a)
12 Jun 2016
Poruka
43

kako vadis seme iz tih ukrasnih tikvica? ja treba iz ovih seme da povadim...bice muka vaditi rucno :)

sam orange i miss sophie

bado

Član
Učlanjen(a)
18 Apr 2011
Poruka
691
Ima rešenje...ne mora se ručno vaditi,ja ukrasne tikvice prodajem,ne vadim seme...
Kontatiraj me na pp.

Poslednja izmena:

bado

Član
Učlanjen(a)
18 Apr 2011
Poruka
691
Semenska proizvodnja...

Vrh