Teske drljace

Slavko, jesi razmišljao da napraviš neki mini kurs kako biti uspešan poljoprivrednik? Meni neiskusnom i mladom bi stvarno značilo.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Miladine poštujem vaše godine i uspešnost u proizvodnji koju radite.
Da ja imam takav traktor nikada ne bih pokušavao sa njim da radim sa tskvom drljačom. Nije to samo kako ga u njivi vuče. A tskve drljače treba da se vuku preko 10 km/h u njivi.
Isključujem se iz dalje diskusije.
E da je poslušao kolege nakon 1000 napisanih postova u temi za plug i kupio ozbiljan plug a ne ono ćereslo fopovo, bilo bi mu mnogo lepše oranje i dosta bi lakše vukao drljaču.

Nismo zato.Imaš dovoljno godina da pamtiš vladavinu Miloševića i do čega je ona dovela ovu državu.Po meni to je najgori period po državu a ovo sada je gore čak i od samoupravljanja jer ipak je ovo sve Slobin kadar na vlasti.
A što se tiče teške drljače ona jednostavno nije za zemlju u Mačvi koju ja obrađujem.Postoje neki drugi priključci koji su bolji za pripremu posle oranja na mojoj zemlji.

Оће да каже да само он зна нешто на форуму и да њега треба да слушамо и пратимо. А већ имамо једног који је нај нај и нико као он, а довео државу на руб пропасти јер се само његови мишљење сме уважавати. Страшно! 😫

Slavko, jel dolaziš na naredno okupljanje forumaša, u decembru? Ako dolaziš, gledaću i ja da dođem. Valda će neki od mojih komšija ići ( Ravnje, Čalma, SM...) pa da me poveze, plaćam gorivo, po 129 dinara.

Nazad
Vrh