Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Biće kurs kada bude okupljanje forumaša. Pa da nam sve natenane objasni pošto ne znamo da radimo.Slavko, jesi razmišljao da napraviš neki mini kurs kako biti uspešan poljoprivrednik? Meni neiskusnom i mladom bi stvarno značilo.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
E da je poslušao kolege nakon 1000 napisanih postova u temi za plug i kupio ozbiljan plug a ne ono ćereslo fopovo, bilo bi mu mnogo lepše oranje i dosta bi lakše vukao drljaču.Miladine poštujem vaše godine i uspešnost u proizvodnji koju radite.
Da ja imam takav traktor nikada ne bih pokušavao sa njim da radim sa tskvom drljačom. Nije to samo kako ga u njivi vuče. A tskve drljače treba da se vuku preko 10 km/h u njivi.
Isključujem se iz dalje diskusije.
Znači kava mi izletjela na nosE da je poslušao kolege nakon 1000 napisanih postova u temi za plug i kupio ozbiljan plug a ne ono ćereslo fopovo, bilo bi mu mnogo lepše oranje i dosta bi lakše vukao drljaču.