milan11
Član
Nema tu pametovanja mnogo, sta god da uradis upropastices traktor a nista neces da uradis. Drljaca zahteva brzinu a to neces moci nikako da postignes sa tom kombinacijom ali ako hoces da probas probaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, lakše je na EHR-u podesiti kad ga imaš i radi. Taj prijatelj što mi je rekao tu caku radi sa Rusvajom pa mu bolje da zakači u donje rupe nego da se mačuje sa hidraulikom. Faktički je dubinu rada drljače odredio dužinom vertikalnih poluga-tregera. Nije pustio drljaču da legne na rotore pa je samim tim i ram malo višlji a to bude taman da i daska radi koliko treba. Lepo izgleda kada uradi friško oranje a i traktoru nije teško jer ne gura kubik zemlje. Inače mislio sam da zakačiš poluge na donje rupe koje su u teškoj drljači (trebalo bi da ih i ti imaš na tvojoj).Nije problem dubina rada,dubinu regulesies lako preko ehr,podignes ram i samo zubci udaraju pod tezinom krila ali onda samo brljavi i nije to to.Mislim da je maticevo resenje najbolje.
Nisam te razumeo na koje donje rupe si mislio?
Imam identičan traktar samo druge boje,imt 2.9 mu je plafon,imam i 350 kg tegova napred.Nije meni problem poravnati to oranje, imam Rd, ona to lako uradi, ovde se radi o drljači, dali nju može traktor vući ili nemože, ako nemože ide na parking do prodaje, svejedno sam je kupio više zbog povoljne cijene a ne zbog toga što mi je potrebna za rad. Pa ja imam drljanja godišnje oko 3 ha, to mogu i sa Rd da uradim.
Kakva povoljna cena ako će da ti stoji na parkingu?Nije meni problem poravnati to oranje, imam Rd, ona to lako uradi, ovde se radi o drljači, dali nju može traktor vući ili nemože, ako nemože ide na parking do prodaje, svejedno sam je kupio više zbog povoljne cijene a ne zbog toga što mi je potrebna za rad. Pa ja imam drljanja godišnje oko 3 ha, to mogu i sa Rd da uradim.