KishRobert
Prijatelj Foruma
Krajnja cifra nece biti bog zna koliko jeftinija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ko ti je taj u zr kod Prohaske za klipove?jel pravi po narudzbi ili?Mene je utovarivac izasao oko 1200e, a u adutu je takav isti bio oko 2700e. Klipove sam kupovao u Zrenjaninu kod Prohaske, tu su bili najjeftiniji.
Jbg.nisam ni tražio džabePa nece biti za Dz,.
hteo bi da vas pitam te klinove kako pravite od materijala fi30 koliko ce da budu dugacke i ko ce vam ih naostriti?Cevi 80x80x5 kom. je 5580din, dve sam kupio=11160.Cevi 50x50x5 kom.3240 din,dve kupio=6480,ostale cevi80x80x5 L=1000mm,9 kom.50x50x5 L=1125mm 25 kom, I Fi 30 materijala za klinove je kostao 1280 din.JBG.nesmem da vam kazem odaklu miznaci sve zajednstaju mi dva klipa,i creva,delovi za kacenje je sve na plazmi seceno.Mene ce licno kostati 600Eura.samo da znate .klipove sam vec nasao kada sam bio u Topolu na vasar,ali nisam imao kod mene para,ali zato znam covek koji je prodavao,60E oba dvosmerna.To je bez rotora,ali ako to budem da pravim i to nekosta puno 100-150e.Sve ce plazma u firmi da sece za Dz
Za laku drljaču da, ali za pavu tešku, jedino ako ga "nafrizira". Kod nas 1025 ima šta da radi sa 4m (teška oko 1 tone).4-5 metara