dragan.kovacev
Član
Danas su prici sa Sindzentinim promoterom za Juzni Banat, kaze da je u opstini Kovin bilo nudjeno 44, preneo reci kolege za taj reon, nista detaljnije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Из Србобрана задруга А-Нова али неће свакоме ни да понуде ето ја годинама сарађујем и мене још ни једном нису питали,а друг исто ради са њима па њему увек нуде. Прошле године му нудили 38 он није хтео да пристане као иће.то још горе кад на крају кад је почео да коси оно 31-32 дин цена па је накукао на 35дин. Ја пошто сам касније косио мене убола цена од 38,5дин али да су ми понудили ја би без размишљања потписао.И ове цене што нуде 42-46дин ја мислим да је више него одлична и не би ни трепну да је потпишем.Сад што некима зине буља па се надају 50дин мислим тешко то јуне може да нас муне.Niko jos da kaze koja to firma nudi tu cenu!
Jel to provjerena informacija ?Ako vam ljudi kazu da Bugari i Rumuni potpisuju ugovore na 500e/t.?? Sta bi ste onda radili?
Sent from my S60 using Tapatalk
Jel to provjereno i jel to netto cijenaAko vam ljudi kazu da Bugari i Rumuni potpisuju ugovore na 500e/t.?? Sta bi ste onda radili?
Na 500 dolara.Ako vam ljudi kazu da Bugari i Rumuni potpisuju ugovore na 500e/t.?? Sta bi ste onda radili?
Gde je tu logika ako je soja 60+pdv sada?Ја само мислим даје ово игра мачке и миша, сада нуде неке аконтне цене и до сетве кад виде колико су људи купили семена и засејали сунцокрета они оборе цену у откупу.Људи код нас планирају да засеју много веће површине под сунцокретом смањују под сојом на уштрб сунцокрета.