Mene više zabrinjava činjenica kako onoj teti na slici ne ispadnu te stvari usled delovanja gravitacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Opet cu reci koliko ima kontra teza, toliko ima i za... sto nema slika more jedno da se vidi zemlja iz svemira, i kako niko iz te opservatorije nije uslikao taj satelit? Sto stvarno jos nije napravljen kanal da se uzivo gleda zemlja iz orbite? Po danasnjoj tehnici to nebi trebao biti problem. A kazu i da antarktik niko nije presao popreko i ne postoji ni jedna slika iz jednog dela odgore kao sto ima od ostalih kontinenata.. neznam kome je to vazno, ali UN i poneki geodeti imaju logo bas kao i ravnozemljasi.. Neki dan sam bio u katastru u opstini i na zidu kalendar sa slikom bas kao od ovih sa youtube malo se nisam nasmejao al sam se suzdrzao, pa me navelo na razmisljanje kako to i zasto to...Ma po teorijama ravnozemljaša:
- sateliti uopšte ne postoje.
- Čovek uopšte nije otišao u svemir.
- 20tak hiljada km u visini je plafon dokle može da se stigne.
Zemlja se ne okreće oko Sunca već Sunce kruži oko Zemlje.
Sunce je u stvari mnogo manje od Zemlje.
Sve ostale zvezde ne postoje, to su samo tačkice koje svetle…
Ima još dosta toga, da ne kažem gluposti, ne mogu svih da se setim...
Inače, oni navode neke eksperimente gde brod na pučini ne "uranja" u more, i još doca toga, napišu npr "Pera je još pre 80 god dokazao da kada je gledao kroz durbin brod zapravo ne zaranja… " i onda se ovi bez mozga prime i poveruju. A to da li je Pera uopšte postojao - nije ni bitno…
Nego… iritiralo me je što je to toliko kompleksna materija, zbog veličine zemlje, da prosto nije moguće sam čovek da proveri većinu toga…
A onda sam se setio:
Ako sateliti zaista ne postoje i nme kruže oko Zemlje - kako to satelitska antena prima signal? Od čega? I zašto ako je malo zaokreneš gubiš signal.
I, šta to vidiš iz opservatorije kada uperiš teleskop u satelit?
Baš me interesuje šta je sa donje strane ploče ? Koliko je debela i kakvu ogradu ima da voda ne izcuri? Kako to objašnjavaju?
okrugla je i zamlja ali nije kugla vec tepsijaI sve planete okrugle, samo nasa ploca?Ma daj??
ovom je neko podvalio los tamjan
ovom je neko podvalio los tamjan