Tender za seme kukuruza 2017

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
bojcetic posto tesko ide preko PP pisi 10 vreca KWS Konfites i 10 Kolumbaris. Nadam se da ce popust ici procentualno na sve hibride bez obzira na to koliko je poruceno od koje semanske kuce. Za KWS je stvarno slabo interesovanje.

Upisano. PP se trudim da je slobodan za nove poruke koliko mogu. Skrecem paznju moderatorima da mi dozvole inbox od barem 500 poruka. Imam u porukama vazne podatke, i ne mogu brisati sve, jer bi onda ponovo morao cimati ljude za brojeve telefona, adrese i slicno....

Presli smo 11 miliona.

@Kris
Nema produzivanja rokova. Jos 35min je aktivan tender.

Privatne poruke nesto nece da idu...od one 4 vrece dkc-a sto sam se vec prijavio upisi da cu 2 vrece dkc5031 I 2 vrece dkc4943.

Poslednja izmena:
Sutra telefon i da cujemo sta kazu trgovci. SPISAK je KONACAN, nemojte slati poruke da se ubacite i slicno. Oduzimate vreme i sebi i meni. Rok je bio korektan, ko se prijavio, ko ne drugi put. Nadam se da cemo ispetljati do kraja i da cemo dobiti dobre ponude i okonacati prvi tender na poljoinfu:ppozdrav:

Neka ti je bog u pomoci,pisem jer sam imao iskustva sa jednom ovakvom akcijom(stocna hrana),kakvi su to prevaranti,sve obecavaju da moze,ma nema problema,a kad dodje isporuka mecku da rodis.

Ajde kad realizujete neka neko napiše koliki je bio popust (cena) na AS i ZP,baš me interesuje koli će popust da da neko na tako mali broj vreća.

Ljudi, cilj je izvuci sto bolju cenu za gotov novac i realno je to i ocekivati! Nadam se da ce tako i biti, jer je kolicina velika! Ukoliko ne bude a to necemo na zalost saznati do verovatno kraja Marta kad je za nas vec kasno, onda necu kriviti licno Bojcetica kome je u interesu kao i svima da dobijemo sto bolje cene, vec tu semensku kucu ili tog jeb...g prodavca!

Mi smo godinama u nazad natrcavali kao zdrebad pred rudu a oni nas samo namestali, uzimajte nece ga biti u Martu i mi sta cemo slusaj svaku susu uzimaj jos u Januaru seme, pa dal smo mi normalni?! Mazu nam oci i navlace sa nekim rabatima a rokovi za odredjenu rabat sve kraci, a posle se ispostavi da u Martu bude jeftinije nego u Januaru.

Pazi ja sam prošle godine prošao tako da nisam posejao šta sam želeo nego što sam našao već tad,čekao zadnji momenat maltene sredinu aprila vodeći se ovom tvojom logikom ali niko me nije jurio sa popustima i niti je već bilo 90% hibrida,zvali tamo vamo i od Dkc-a ostalo je samo 5170 i posejem taj i 4-5 vrsta KWS-a i 5-6 vrsta Pioneera od po par džakova od svakog šta je ostalo.:ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh