Tender za seme kukuruza 2017

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Predpostavio sam da je komplikovano.....Ideja ti je odlicna samo ce ti trebat i dobrih zivaca da sve ispipas u vezi cijena,uslova,prevoza i preuzimanja a ono najnezahvalnije...skupljanja para

Nemam pojma cene po kojima sam uzimao lane. Niko jos se nije izjasnio o rabatu niti sam to trazio od trgovaca dok ne kompletiram spisak koliko nas ima i kolicinu. Secam se samo lane da sam DKC uzeo po 24% rabata na osnovne cene. Koliko ce sada biti rabat i sta cemo uspeti izvuci videce se.

Od trgovaca ocekujem fer igru, gde ce se ponuditi maksimalne cene po kojima su spremni da idu. Igranke po kojim cenama imas, mi cemo ti dati jeftinije ne volem.

@smiljan

Novce ne skupljam. Svako placa svoje prilikom preuzimanja. Trgovacka firma treba da obezbedi prevoz do kupca, tj da potrosi 10.000din na kombi da to sve razveze u recimo 2-3 ture. Jedna tura po Backoj, jedna po Sremu i Macvi i npr jedna po Sremu i Pomoravlju. Osim ako ne dobijemo 30% rabata onda nam se isplati i da se provozamo 50km bilo gde.

Pre skoro godinu dana. Tema dekalb
Neke ponude za sada:
Firma 1: prva grupa - 158e, grupa 2 - 142e, placanje po isporuci koja se ocekuje od polovine februara.
Firma 2: prva grupa - 155.76e, grupa 2 - 139.92e, 5276 - 127.6e (on je jedini u trecoj grupi cenovnoj) - placanje do kraja janura, isporuka polovina februara.
Cekam jos jednu ponudu pa se odlucujem kod koga cu uzeti.

Imena firmi na pp, ako nekom treba.

E sada ako nadjete cenovnik ful cena, onda mozemo da skontamo koliko je % rabata. Sinisa, hvala mene bi mrzelo da trazim po arhivi:osmeh: Mada ne znaci nam nikome prosla godina. Svaka godina prica za sebe.

Želeo bih da se uključim u akciju. Interesuje me do kada je rok za prijavljivanje, pošto mi treba dan-dva da saberem utiske od prošle godine i da se odlučim za vrste hibrida koje ću sejati.

Treba traziti i ponudu cene za novi dkc4943, njega ima u katalogu za 2017.godinu ali nema u cenovniku. Pretpostavljam da ce biti 1.grupa posto je nov hibrid i kandidat za hd!

Upisujte se sa kojim zelite hibridom. Ja za 4943 nisam ni cuo da imaju... Presli smo 9milki, skromno ocekujem 10milki do sutra u ponoc.

U vezi gratis semena, listova i slicnih marketinskih fora cemo videti sa prodavcima. Ako bude toga prepustice nam deo rabata ili ce podeliti te gratise pa ce svako dobiti spram svoje kolicine. Vise bi voleo i da nemaju nikakve gratise vec da nam daju nize cene na hibride koje hocemo.

Hoce li kompletan cenovnik biti ovde vidljiv ili ce svako dobiti cenu za svoj naruceni hibrid putem PP?

Svi koji se prijave, napravicu grupu zatvorenog tipa, gde mi medjusobno cemo moci videti cene za svaki hibrid. Zato spisak je prvi korak, kasnije idemo mi kao grupa da ostvarujemo najbolju mogucu ponudu za nas sve. Necu javno kaciti cene iz razloga sto pretpostavljam da bi se prijavilo jos duplo vise ljudi, a onda bi mi to iziskivalo dodatno vreme oko upisivanja, porucivanja, organizacije.

Kada se zavrsi proces nabavljanja i ljudi dobiju seme. Sve se zavrsi, objavicemo ime firme koja je pobedila kao i cene po kojima smo trgovali. Ako firma zeli da ostane anonimna ostace, samo mi u grupi cemo znati. Takodje ako zele da cene ostanu tajne isto cemo to ispostovati.

Jedna ideja je bila, da napravim temu na forumu zatvorenog tipa. Gde samo ljudi koji su porucili budu imali pristup. U dogovoru sa moderatorima cu videti da li je tako nesto moguce.

Živo me interesovalo i sad sam računao došli smo do skoro 50 miliona zrna kukuruza,što je dovoljno za oko 1200-1300 kj.Lepo,lepo...::svaka cast::

I to je samo jedan deo forumasa porucio, zamisli da su porucili svi na forumu koliko bi tu bilo povrsine :osmeh:

Zatrpali ste inbox:haha: Ocisceno, upisano sto je bilo na pp. Ajde jos malo nam fali za 10 milkica:bravo:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh