TEKSEL OVCE

da,poreklo je iz sedlara,ali su kupljeni na dr mestu,u sedlarima trenutno nemaju zenskih na prodaju

Pa kad budes 2gi put doso u Sedlare ti navrati i kod nas u Jasenovo da malo razmenimo iskustva. :ppozdrav:

fleka na celu je od tusa ili vec kojom bojom se radi tetovir:),radjeno im je to dan ranije,bit ce slika i bez fleke kad odem kuci.
postavio sam slike njihove kad su bili mali ima u temi,najstarija ovcica je rodjena krajem marta,ovnic 16. aprila,a najmanja krajem aprila
@dragan,kad budem u tom kraju najavit cu se da svratim i posetim vas
Post je spojen: [time]недеља, 31. октобар 2010. 17:23:56 CDT[/time]

2i6lwyg.jpg

30vc80n.jpg

Odlicna grla, posebno grlo sa prve fotografije najblize fotografu,takodjer, kolega Miladinovicu tvoja kupovina je za svaku pohvalu posebno ovcica oko koje si se svadjao vrijedilo je zaista je ekstra grlo. Neka su zdrava, srtena i od koristi.

Hvala druze :ppozdrav:,videt cemo kako ce se pokazati u malo ekstenzivnijim uslovima
Sto se ti ce ovcice oko koje sam se svadjao,sve se na slici vidi kakva je,ako das sav novac unapred i dogovoris da mozes da biras logicno je da ces uzeti najbolje iako gazda dan pred preuzimanje pocinje da ti prica kojekakve price ::lose::.Iz toga sam lepo naucio da nikad sav novac ne dajem unapred da bih postedeo sebe neprijatnosti,ma s kim imao dogovor

@miladinovic
Dobro si pazario, u ostalom "gde ces naci boljeg momka (i dve devojke) za te novce".Neka su ti korisni, video si kako izgledaju roditelji, pa potrudi se da kod tebe u perspektivi bude jos boljih primeraka.
A sto se Joce tice, ocigledno je naleteo na tvrdji orah nego sto je ocekivao.

zemun je napisao(la):
@miladinovic
Dobro si pazario, u ostalom "gde ces naci boljeg momka (i dve devojke) za te novce".Neka su ti korisni, video si kako izgledaju roditelji, pa potrudi se da kod tebe u perspektivi bude jos boljih primeraka.
A sto se Joce tice, ocigledno je naleteo na tvrdji orah nego sto je ocekivao.
Hvala @Zemun,videt cemo sta ce biti od njih.
Pa bilo je ili vrati novac odmah ili mi daj sta hocu,po dogovoru nema tu levo desno,ali svakako vise nikad nikome unapred necu dati sav novac.
Joca to gleda extra nema tu sta,kod mene ovce pesace dosta i forsira se pasa max,2 ovna koaj sam imao texel su se odlicno prilagodila tom sistemu.Veliki texel kog sada imam i pored toga sto je pario preko 40 komada i sto pesaci bas dosta,nije vise od 10 kg laksi od Jocinog istog uzrasta koji je u tovu sa samo 3 ovce,tako da je to ovca koja nije samo za tov vec moze se na razne uslove prilagoditi,to je moje licno iskustvo

Majstor Pero, svaka cast,da su zive,zdrave i korisne. :D Jos se nije rodio taj koji je Valjevca prevario,samo moze biti obrnuto. :haha:

ukusniji jeste nema sta,ali poenta su cene koje se dostizu i razlika izmedju engleskog i svih ostalih texela

Nazad
Vrh