Tarupi

joj čini mi se da je bio oglas ovdje ili na HR forumu ljudi koji to rade , potraži na jednom mora biti gledao sam slike

Hvala vam na pomoc . Tolko trese da vec skoro odskace od zemlje :udri: nije pomoglo ni promena komplet nezeva,malo je mirniji ali jos nevalja i krajnja odluka balansiranje.

meshter je napisao(la):
Balansiranje rotora na tarupima i seckama radi firma "VEKTOR" u Beceju, podatke ti saljem na pp :ppozdrav:
Ako su to ti što i proizvode tarupe onda slobodno kod njih. :D Ja sam nosio kod njih pre 3-4godine i odradili su prva liga.

meshter je napisao(la):
Balansiranje rotora na tarupima i seckama radi firma "VEKTOR" u Beceju, podatke ti saljem na pp :ppozdrav:
Zvao sam ih rade od 6-14 sati balansiranje do 5000 din ,majevicu ne primaju "verovatno zbog duzine" hvala ti jos jednom :ppozdrav:

savoris je napisao(la):
joj čini mi se da je bio oglas ovdje ili na HR forumu ljudi koji to rade , potraži na jednom mora biti gledao sam slike
Savo to balansiranje radi član hrvoje sa HR foruma imaju i slike, a ima i tema balansiranje strojeva.

Da li neko zna može li imt 539 da vuče dvoredi odžački tarup u voćnjaku za sečenje trave umesto skupljih malčera?

Sava

Noseni je ali ima svoje tockove pozadi na koje se spusta tokom rada ( mada moze sa njim lepo da se radi i bez tockova ako traktor ima dobru hidrauliku jer sa strane ima klizace na kojima klizi ), ali smo ih skinuli kada smo tarupirali jedan parlog jer su blokirali usitnjenu masu koju nije mogao lepo da izbacuje. Korov je bio i do 2 metra visok pa se zato to desavalo, dok u normalnim uslovima nema nikakvih problema sa tockovima.

Nazad
Vrh