meshter
Član
Balansiranje rotora na tarupima i seckama radi firma "VEKTOR" u Beceju, podatke ti saljem na pp 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako su to ti što i proizvode tarupe onda slobodno kod njih.meshter je napisao(la):Balansiranje rotora na tarupima i seckama radi firma "VEKTOR" u Beceju, podatke ti saljem na pp![]()
Zvao sam ih rade od 6-14 sati balansiranje do 5000 din ,majevicu ne primaju "verovatno zbog duzine" hvala ti jos jednommeshter je napisao(la):Balansiranje rotora na tarupima i seckama radi firma "VEKTOR" u Beceju, podatke ti saljem na pp![]()
Savo to balansiranje radi član hrvoje sa HR foruma imaju i slike, a ima i tema balansiranje strojeva.savoris je napisao(la):joj čini mi se da je bio oglas ovdje ili na HR forumu ljudi koji to rade , potraži na jednom mora biti gledao sam slike
Traktor je Zetor ali tarup je IMT bar ja tako mislim .. !isidor je napisao(la):Pa zar ono nije zetor
isidor je napisao(la):Pa zar ono nije zetor
Matić je napisao(la):Cici jel mu radiš neke prepravke sa kukukuruza na soju ili ga teraš jednako u obe kulture?
mladen87 je napisao(la):jel radis psenicu sa njim?jel ima problema kad su otkosi veci?