R
robici
Guest
zinteresovan sam za pobedinu dvoredni bocni tarup!jel ima neko od vas na prodaju,i koliko 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Peter je napisao(la):Imamo cetvororedni tarup pobeda, vuceno-noseni. Jako dobar tarup, lepo isecka biljnu masu jer je nazad zatvoren. Sa Zetorom 7211 smo radili 5 sporom, 1 brzom pa i 2 brzom.![]()
Spajki je napisao(la):Koja ti je bila potrosnja goriva po kj ili ha sa ovim traktorom?
zar nije bilo rentabilnije vuci ovo sa nekim manjim traktorom?
Koji si diferencijal koristio?juznijetuznije je napisao(la):Pozdrav prijatelji i ujedno jedna molba, pravio sam tarup rucne izrade od diferencijala i malo gvozdja slicno kao clan harry.koristim ga vecim delom za kukuruzovinu' problem je u tome sto mi mnogo opterecuje traktor.Vucem ga imt 533 i to prvom sporom i skidam jedan red kukuruzovine.Mene interesuje dali postoji neka caka da se ubrza i da ne opterecuje traktor jer imam potrebu i da malo rentam sa njim.Unapred hvala.
Dragan18 je napisao(la):dal neko zna kakvi su "NOBILI" mulceri -taruperi ?
Dragane ovo se koristi za tarupiranje trave u vinogradu i pored puta. nema istu primanu kao masina sto je koristi cici.![]()