talianu
Član
Kukuruzovina 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
savoris je napisao(la):jesi li dobio jos![]()
kod mene takva ista kosilica se prodaje za 750 evra a RD od 3m krecu se oko 1500 evra
ja mislim da bi se to rijesilo tako sto bi se remenje ono dole stavilo drugacije , ako je moguce naravnoBećarina pusta je napisao(la):Morao bi onda staviti drugi multiplikator jer smjer okretanja kardana nebi pasao.
mityoo je napisao(la):Mislim da bi se to dalo rešiti jer zasad nemam izvod prednjeg kardana, a razmišljam da rešim uz pomoć hidro motora, tako da smer obrtanja nije problem, samo je pitanje dali bi imao dosta snage....
Ne cela je pozlacena, zbog zastite od korozijeDobrinčan je napisao(la):Gledao sam na sajmu novi vucenu secku, pravi neki privatnik madjarskog porekla...
I iznenadila me je cena od 3200pa sam se zapitao sta toliko vredi na njoj, da nema mozda pozlacene lezajeve
![]()
![]()
mims je napisao(la):Koliko se kreću četvoredni tarupi, polovni naravno, a koliko može da se dobije za dvoredni u solidnom stanju. hteo bih da menjam.