milijas
Član
Bećarina pusta je napisao(la):
ja se izvinjavam za off! interesuje me gde mogu takvi polovni tarupi da se kupe?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bećarina pusta je napisao(la):
jel to zmajov tarup?KROLE je napisao(la):Cetvoredni tarup u radu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4pHQ1ACkG1E[/youtube]
D li neko može da mi objasni oko ove redukcije da li za jedno okretanje kardana nož se okrene 4 puta ili obratno za jedan okret noža treba 4 puta kardan da se okrene?harry je napisao(la):Ovaj je od kombija VW LT redukcija 4,5:1 , inače ugrađujem najčešće BMW,oni su redukcije 4 : 1savoris je napisao(la):harry
od cega ti je raduktor i kolika je redukcija?
Okrim, sve si lepo objasnio pa si onda napravio lapsus u zakljucku i otuda mala zabuna. Ako je na primer zeljena obodna brzina 50m/sec a povecamo precnik alata, onda treba da smanjimo broj obrtaja da bi zadrzali istu obodnu brzinu.Okrim je napisao(la):@ savoris
.... Optimalna obodna brzina kod kružnih testera je 50m/s, a sa povećanjem prečnika ona se smanjuje......
talianu je napisao(la):Bećarino pošto si upućen u tematiku koliko je potrebno obrtaja za bočnu frezu?
pretpostavljam da je to sirina od 220cm ?isidor je napisao(la):Ja imam gramipov malcer 220gs55
radi ekstra samo treba dobar traktor .ja sa mtz 82 ga gonim malo se muci ruja ali zato pravi dar mar u tuluzini brija do zemlje .jesenas sam malcovao tuluzinu .zatim dava puta presao tanjiracom i posejao psenicu