Tanjirače

Tupanjac i Rubin rade lepo ali krupno pa bi trebalo imati još jednu tanjiraču kao finišerku koja će to usitniti...nema tu kraja.
Kod Ilgija izbor je na 2 modela, Aragon i Atego.
Aragon ima opciju zakošenja prednje baterije, nosači diskova su od pločevine sa ojačanjima.Atego ima fiksne baterije bez opcije zakošenja, nosači baterija su liveni iz jednog dela, navodno može da se okreće u radu bez podizanja što ja ne bih praktikovao.
Radi sitno, ne izvaljuje krupne komade mada nisam nešto mnogo ni radio sa njom da bih zapazio i video šta ima plus a šta minus na njoj.Cena im je u zavisnosti od željene konfiguracije, neki proizvođači imaju u standardnoj ponudi na primer SKF ležaje na diskovima, kod Ilgija se za to doplaćuje.
Mana je i to što ih nemaju na stanju, moraš da čekaš mesecima na isporuku.U mom slučaju čekao sam 4 meseca, prošla mi sezona tanjiranja, samim tim i garantni rok prošao kao krava kroz kukuruz jer je stajala parkirana u mrtvoj sezoni.
Nema!

Pozzzdrav jer mi mozete preporuciti neku nosenu tanjiracu srednje klase za traktor od 136ks. Posedujrm taru cenejsku 28 al sam hteo i jednu nosenu za finis sitnije rade. U oglasima ima brdo tih tanjiraca al neznam koje su dobre vece mi povrrenje ulivaju poljske od turskih.

Amazone catros zadovoljavajuće u kukuruzištu kako radi . Samo malo niže pustiti adapter i onda bude još bolje .
05f6c6057bf2beb9f4c9bcadbaf41e87.jpg

f88c8952f51452a6bc795872fd6b67d5.jpg

13eb872b2c074c26bc47bb4f63df471d.jpg

3a52c42df9045d134b35649aa9f581e6.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

kod nas tek kad okrenes na drugoj strani njive ili stanes pa izadjes iz traktora da vidis od prasine kako ide :ROFLMAO:

uzas,nema kise u najavi do 20 nekog,bice ovo vrlo zanimljiva godina

Toliko je suvo na severu Bačke i Banata da vetar diže prašinu sa njiva i pravi prašinske oblake.
Bilo kakav rad na njivi znači podizanje ogromnih količina prašine koja liči na peščanu oluju.
Jurcanje vozilima po prašnjavim lenijama je bukvalno baš oluja.
Vojvodina vode ili ko već sa 10-15 teških kipera danima transportuje zemlju iz nasipa oko kanala na drugu lokaciju (ne znam razlog i gde nose), sve to lenijama preko pola atara u dužini od 5-6 kilometara, i to je takav užas od prašine verujem da mnogi nisu tako nešto imali prilike videti. Kakav Dakar reli..
Nema kiše mesecima kod nas sve je presušeno bez trunke vlage. Tanjirače izvaljuje grudvetine.
Katastrofa.

Amazone catros zadovoljavajuće u kukuruzištu kako radi . Samo malo niže pustiti adapter i onda bude još bolje .
05f6c6057bf2beb9f4c9bcadbaf41e87.jpg

f88c8952f51452a6bc795872fd6b67d5.jpg

13eb872b2c074c26bc47bb4f63df471d.jpg

3a52c42df9045d134b35649aa9f581e6.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
imao i nisam bio zadovoljn s catrosom.rubin je 3x bolji druze.catros lepo radi samo u laganoj zemlji i ako je dobar adapter.drugar je posudivao od mene catrosa a radio je s fantinijevim adapterom l3model i isto mu se nije svidela kako radi u srednje teskoj.

Nazad
Vrh