Tanjirače

Hmmm zavisi, koji si precnik tanjira uzeo i koja je marka tanjirace? Kod mene je 510 mm, za vece - 560 mm se moralo cekati. Ovo su finiserke tanjirace kao Terradisc, na sojistu i kukuruzistu, nekom parlogu iz 1 prohoda ne napravi leju ali zato iz 2 radi pun posao + za manipulaciju je laka sto mi je bilo jako bitno a takodje i za saobracaj.
Kod mucobiena ima tih par snimaka sto sam radio 2. prohod gruberisana strnista (valjke nisam imao iza pa je bilo malo problema sa regulacijom dubine).
Ja imam samo ovaj snimak iz pripreme kukuruzista za setvu psenice. 1. prohod dijagonala 2. na pravac.
- nije bas u kvalitetu :osmeh:

Kako radite to prohode po dijagonali? Sa jednog kraja parcele na drugi u dijagonalu ili? Nisam nikad to radio.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Зависи каква ти је њива....ја сам прошле године радио на јендој четвртастој управо тако по дијагонали, на једној другој сам пак радио тако што сам смакао одокативном методом за једно три тањираче на другом крају у односу на почетак.....малко је зезнуто са вученим, јер се са скраћењем њиве по дијагонали услед прохода скраћује и дужина исте па је теже окренути исту....ове су идеалне за тај посао, мислим на ношене тањираче....

E, vidis, to je prava tanjuraca za zelenka a ne one kojekakve "maloprivredne" sto skakucu po njivi.

Svaka cast na trudu i krajnjem rezultatu!

Jel se to meni cini ili su na jednoj slici i segmenti za valjak?

Svaka cast prava tanjiraca.Sad je kao nova.Kolko vidim ubacio si i drugi cilindar?Gde si nabavljao kucista lezaja i posto?

@mirmag Koliko je izašlo sve što se tiče delova, materijala ali bez tvoje ruke?

Nazad
Vrh