Jeste problem su uske sa tim jednim srafom,i meni su pucale ali uglavnom kada sam zapinjao kojekakve panjeve i ostale gluposti radeći na čišćenju nekih livada i voćnjaka koji su se preuredjivali u njive.Osovina je bila problem i kod mene iz istog razloga kao i ovde:tanjirača je kupljena bez rotora tj.pakera i osovina je iz tog razloga postavljena tu gde jeste.Da je od starta uzeta sa pakerom teziste bi bilo pomereno vise nazad,osovina se okreće i točkovi se u radu dizu prema napred kao kod Consuma.Inace i Consum bez pakera ima osovinu na istom mestu kao i Ferokop a sa pakerom stoji osovina drugačije.Ferokop ima livene tuljke izmedju diskova,Consum limene.Nasa Ferokop je jako mnogo uradila,diskove je olinjala za 7cm u precniku sa sve zamenama baterija.Lezajevi nisu svi bili zamenjeni dok se nisu potrosili diskovi,ni ruda ne bi pucala da se ne okreće sa spustenom tanjiracom u njivi u svakakvim uslovima.U svakom slučaju dobre su mašine od oba proizvodjača,mnogo zavisi od toga šta je u glavi onom što kočijaši napred.