Baća sremac video si jesenas nicanje kod mene na sokaku bez ikakve obrade i pripreme.Nije sve do tanjirače,ima tu dosta drugih kockica za slaganje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde se lomi ferocoop?
Glavna greda, ruda, nosaci rotora, nosaci baterija. Nema gde se ne lomi.
Vecu glupost odavno nisam cuo... Nema svrhe da ulazim u dalju diskusiju.
Чекајте, ја сам у овој (и не само у овој) теми само "рашомонац", али бих волео да чујем конкретна искуства са тим потенцијалним слабим местима неког оруђа.
Немојте да сучељавање мишљења да један човек само напише "попушта ту, ту и ту", а други, који се не слаже са тим, заврши са "нема сврхе да улазим у даљу дискусију".
...Поготово што "имам пик" на једну "Ферокопову"...
Mislis procitao, ne cuo.
E pa. Ides ovde kod nas ima jedna 30 diska, a jedna 32. Obe su pucale.
Posle su dolazili iz Ferocoop-a I ojcacavali je plocevinama na glavnoj gredi.
Eto pucale su na glavnoj gredi "slabe su" gde si video da su pucale rude, nosaci baterija?
Budi malo realan I iskren. Sada si se nasao uvredjen zato sto ti imas Ferocoop-a. Kao dete. Budem li se setio ,slikacu jednu Ferocoop koja pucala gde sam napisao.
90% ljudi na forumu zna da su Consum najbolje od domace proizvodnje.
Jos jedna bitna stvar je da ti imas Feroocoop be rotora (jedino da si ih posle dodao), I ove sto su pucale su 30 I 32 diska. I vuku ih traktori 130ks.
A, ti druze imas 28 diska bez rotora, to je razlika u tezini od barem 500 kg. A ramovi, ruda, nosaci, sve isto.
Da se ruzumemo I sam sam hteo da uzmem Ferocoop novu zato sto sam dobio dobar popust. Ali sam onda naleteo na Polovnu Conaum u jako dobrom stanju za male pare. A na njoj mi se krivolo navojno vreteno.
A sada imam Gardovu 28 I nemam nikakvih lomova, ali zato u mojoj zemlji mnogo krupno radi.