djoleogi
Član
sta je onda bolje za nas sto se dvoumimo izmedju kratke i vucene ?traktor 120 ks.svaki savet dobrodosaoNašao i snimak jedan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sta je onda bolje za nas sto se dvoumimo izmedju kratke i vucene ?traktor 120 ks.svaki savet dobrodosaoNašao i snimak jedan
2.5m u FULUsta je onda bolje za nas sto se dvoumimo izmedju kratke i vucene ?traktor 120 ks.svaki savet dobrodosao
Ni meni se nije svidelo dok su drugi radili a ja gledo,a sad kad radim svoje sa tim PREZADOVOLJAN,sitnjenje,mešanje nemožeš uporediti sa X i V tanjiračamaMeni se ovo ne svidja, kao da preletis preko njive a da tockovi(tanjiraca) jedva, ima kontak sa tlom.....!
Ovo nije tanjiranje za pšenicu,nego tanjiranje kukuruzišta,da ne upale ovi što pabirče,i da razrivač može da ide da se negleda nazadTakva tanjiraca je radila u mom ataru ove godine...isto je"letela"sto bi se reklo,ali je ucinak upitan...i to na sojistu...3 cm dubine izgleda fantazija,a ispod toga nedirnuto...dok sam ja istanjirao 2 kj,ta je uradila 4,5 sigurno-ali,da ne preteram-nimalo se ne ustrucavam da kazem da je Metalwolf 30 uradila tada mnogo bolji posao od te "kratke,skupe"...
17-20 km/h,kako gdeJel stalno teras ovom brzinom? Tamo na satu stiglo do 2okm/h
Koja je ovo tanjirača sa 32diska
Neznam bas da li ce kolega da pravi vucnu tanjiracu???
Duki, ocekujemo redovno izvestavanje sa slikama o napredovanju radova. Dali si kupio osovinu sa tockovima od proizvodjaca ili ce i to biti iz domace radionice?