IMT-550
Član
Ljudi kako se pokazao Helico mislim na prinos i vlagu u normalnim uslovima proizvodje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To i mene interesuje ,dali je bolje uzeti Pako ili Helico pošto su slične FAO grupeIMT-550 je napisao(la):Ljudi kako se pokazao Helico mislim na prinos i vlagu u normalnim uslovima proizvodje...
Pa nazalost nemamo jos uvek adekvatan odgovor...MARČELO je napisao(la):To i mene interesuje ,dali je bolje uzeti Pako ili Helico pošto su slične FAO grupeIMT-550 je napisao(la):Ljudi kako se pokazao Helico mislim na prinos i vlagu u normalnim uslovima proizvodje...
Mi smo kupili NK Adagio i NK Neomu, pakovanje 150000 zrna 18500 dinara.steve73 je napisao(la):molim moderatora da postavi moje pitanje gde mu je mesto !
Prosle godine smo debelo platili u paritetima seme suncokreta, pa ove godine nameravam da kupim.
Cene syngentinih hibrida suncokreta nigde nisam nasao , mada to ne znaci da ne postoji!?
p.s. Moze i ostali hibridi naravno.
I ja sam uzeo Heliko i AS 72 za ovu godinu i otvorio džakove da vidim seme i nemogu da se načudim da Heliko ima 25000 semena i 9,66 kg a AS 72 30000 i 7,65kgdiklofen je napisao(la):Ja sam uzeo i jedan i drugi pa ćemo bar za iduću godinu znati
Hvala LalaLala iz Banata je napisao(la):Oba su tretirana samo fungicidima, obavezno ih isfuradanisi.
Napisi lokaciju odakle si!dragan69 je napisao(la):Ja cu ove godine probati pako i sykoru.