Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi na ovom forumu,praktikujemo da se novi clanovi na ovoj adresi predstave.svojeglavi je napisao(la):imao sam ogled sindzentin i nisam bas zadovoljan, bolji mi je bio dekalb i zp.
iako su svi imali vecu vlagu,kakve vlage su bile na drugim mestima
Ubija ona zuta boja menija sa leve stranesavato je napisao(la):Koga zanimaju rezultati makro ogleda Instituta evo linka,mozda nadjete nesto zanimljivo...http://www.institut-tamis.co.rs/index.asp?Pid=352
Helico je hibrid iz grupe 500 i pre svega je namenjen za vrsenje u zrnu, ne vidim razlog da sejes ovaj hibrid a da ga beres. Uostalom radis kako god zelis ali imas hibrida iz grupe 600 za branje koje god semenske kuce zelis.angorac je napisao(la):Ma sve je to tacno ali dali ga je neko brao beracem.
Slazem se stobom.Mića967 je napisao(la):Skoro svaki hibrid može da se bere ali treba obratiti pažnju na vlagu da nebude ispod 25 %.