Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas večeras bila promocija Syngente . Sve u svemu : vrećica 75km , tretiranih nema . Dual gold jeftiniji ove godine 10% . Lucius hvale jedno 15 minuta , a na kraju kažu nažalost neće ga ni biti . Paco najstandardniji , .... bla bla
Kako sam razumeo nesto malo preko 5000. . .koja je cena sa duplim tretiranjem,prosle godine sikora sa duplim dtrtiranjem je bila 4800
Ja sam narucio Pako pre mesec dana,fina zena bila,rekao joj kolko mi treba,rece mi da ce se javiti u februaru,koji brzo istice,da dodjem da platim,a seme stize u martu,niko ziv da se javi,a uredno je sve zapisala.Rece da ako platim u februaru imam 10 % popusta,sto kako stvari stoje nece biti,tako da ako mi se ne jave odustajem od Paka,pa nije ni najbolji, ni jedini hibrid koji mogu da posejem,niti ga dobijam dzabe,pa da me tolko zezaju.Na ovom mestu mi se svidelo sto imaju Pako iz strane dorade,na drugim mestima je uglavnom domaci.
Da li je to zbog toga sto jos nije stigao,ili mozda sto ne uzimam vecu kolicinu (veleprodaja je u pitanju),pojma nemam,ali prilicno neodgovorno sa njihove strane...
Danas stigao Pako,seme iz Francuske,videcemo kako ce se pokazati...
I verovatno na tu cenu +pdv.39 eura sj,placanje 30 9 2013,sutra cu postaviti slike deklaracije,plava etiketa a pored nje redovna ,na srpskom jeziku...
39 eura sj,placanje 30 9 2013,sutra cu postaviti slike deklaracije,plava etiketa a pored nje redovna ,na srpskom jeziku...