Syngenta hibridi i sorte semena

Mi smo danas obavešteni iz Bijeljine da neće da nam nabave zaštićeno seme. Kažu neće stim da se za....ju...Eto jada iznenada...::jako_besan::

Kod nas večeras bila promocija Syngente . Sve u svemu : vrećica 75km , tretiranih nema . Dual gold jeftiniji ove godine 10% . Lucius hvale jedno 15 minuta , a na kraju kažu nažalost neće ga ni biti :haha: . Paco najstandardniji , .... bla bla

Bio si obavješten . Pederi , treba im jasno naglasiti da nećemo ništa samo zato što nemaju tretirane. I to tako da se dogovorimo , da ih svakih pola sata neko zove i pita šta imaju tretirano , ... e a onda ništa .. Valjda će se zamisliti.

- - - - - - - - - -

Ja sam narucio Pako pre mesec dana,fina zena bila,rekao joj kolko mi treba,rece mi da ce se javiti u februaru,koji brzo istice,da dodjem da platim,a seme stize u martu,niko ziv da se javi,a uredno je sve zapisala.Rece da ako platim u februaru imam 10 % popusta,sto kako stvari stoje nece biti,tako da ako mi se ne jave odustajem od Paka,pa nije ni najbolji, ni jedini hibrid koji mogu da posejem,niti ga dobijam dzabe,pa da me tolko zezaju.Na ovom mestu mi se svidelo sto imaju Pako iz strane dorade,na drugim mestima je uglavnom domaci.
Da li je to zbog toga sto jos nije stigao,ili mozda sto ne uzimam vecu kolicinu (veleprodaja je u pitanju),pojma nemam,ali prilicno neodgovorno sa njihove strane...

Sto se Syngente semena kukuruza tice znam da ce i biti predeklarisnaog semena u prodaji ponudi e sada ne mora da to nista lose bude sa obzirom da je prosla godina bila kriticna kako za merkatilni tako i semenski kukuruz ,tako da seme od pre dve godine i ne bude losa opcija. Mada kada se setim pionira od prosle godine,muka me snadje kada pomislim na to staro seme koje je podvaljeno ljudima a da nije receno da je predeklarisano da se nisu znale energije i klijavosti.

Ja sam narucio Pako pre mesec dana,fina zena bila,rekao joj kolko mi treba,rece mi da ce se javiti u februaru,koji brzo istice,da dodjem da platim,a seme stize u martu,niko ziv da se javi,a uredno je sve zapisala.Rece da ako platim u februaru imam 10 % popusta,sto kako stvari stoje nece biti,tako da ako mi se ne jave odustajem od Paka,pa nije ni najbolji, ni jedini hibrid koji mogu da posejem,niti ga dobijam dzabe,pa da me tolko zezaju.Na ovom mestu mi se svidelo sto imaju Pako iz strane dorade,na drugim mestima je uglavnom domaci.
Da li je to zbog toga sto jos nije stigao,ili mozda sto ne uzimam vecu kolicinu (veleprodaja je u pitanju),pojma nemam,ali prilicno neodgovorno sa njihove strane...

Gde ste narucili to seme? Moze neki kontakt na pp.:bravo:

koja je cena bila paka iz francuske

- - - - - - - - - -

koja je cena bila paka iz francuske

39 eura sj,placanje 30 9 2013,sutra cu postaviti slike deklaracije,plava etiketa a pored nje redovna ,na srpskom jeziku...

attachment.php

Nema šta .Direkt ispod Ajfelovog tornja.Jeli piše Pariss??????

Nazad
Vrh