Svinjokolj i ulazak u Evropsku uniju

Bila zajebancija ili ne,ja sam se na poslu pola sata smejao,suze su mi krenule

Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока

20171207_152134.jpg
Zabijacka gotova,ppriredba pocinje

Da li sme da se k olje svinja koja je u teranju(trazi vepra)? Moze li to da ima uticaj na ukus mesa ili slicno?:sta:

Jedared sam takvo klao, nismo primetili razliku u ukusu mesa nego kod one koja "ne traži"...
Muško još kako se oseća,ali žensko, NE, zaista...

Ja sam jednom zaklo svinu koju sam bio ostavio za nerasta pa se poslije predomislim i zakoljem pa tek onda povadim jaja i meso je bilo ok...Nerast je bio tezak oko 80 kila.
Zenske nismo nikad ostavljali do ove godine pa nisam htio da rizikujem (ipak je to velika kolicina mesa) a nije mi znacilo nista koji dan duze hranit.

Imam 2 , i jedna prestala da trazi pre 7 dana i taman se obradujem, kad juce pocela druga da trazi...tako mi se zalomilo ove godine, obicno su ostajali muski , al ove godine izuzetak

Oseti se meso na još. :osmeh: I ja uglavnom koljem ženske i ništa ne fali.Ove godine su jele Patent premiks i sojinu pogaču i ni dana nisu bucale. :sta:

Jednu takvu uredismo za 29.11. Mast savrsena, čvarci malo potvrđi, ukus odličan, kobasice probali već, vrhunske. U stvari najveći problem je bio kad smo je odabrali bila je 180 kg, kad smo trebali da koljemo, ona spala na 160 kg umesto planiranih 200kg ::lose::. Nije nam gazda rekao da je u teranju, a možda i on nije znao to kad smo pričali, kako god, nije nista jela mesec dana, poludela i masti i čvaraka malo, ali meso za sušenje, odlično

Nazad
Vrh